Yeni alınan SSD'ye programların kurulamaması

Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarımdaki 250 GB SSD yetmediği için 1 TB yeni bir SSD almıştım bunun için ayrıca bir konu açmıştım.
Şöyleki yeni aldığım SSD program kurulumları ve dosya için kullanılacaktı fakat bu yeni aldığım SSD'ye hiçbir suretle program kuramıyorum kuruluyor gibi yapıyor ama kurulmuyor daha önce 250 GB olan diskimde bütün programlarım kuruluydu kafayı yedirdi bana, clonlama yaptım, ondan mı acaba?

Son düzenleme:
Yazılımsal bir sorun var. Temiz kurulum yapmanızı öneririm. Klonlama işlemi sırasında sorun oluşmuş olabilir.

Vallahi program kurulumlarıyla uğraşmamak için klonlama yaptım ne olduysa ondan sonra oldu temiz kurulum yapamıyorum SSD'ye kurulum yapamıyorum yani.

Acaba klonlama yaparken diski kırptınız mı? Yani 1 TB'lık diski 250GB gibi görüyor olabilir mi? Yeterli boyut olmadığı için de program kurulamıyordur. Bu dediğim çok küçük bir ihtimal ama başka da aklıma bir şey gelmedi.

Acaba klonlama yaparken diski kırptınız mı? Yani 1 TB'lık diski 250GB gibi görüyor olabilir mi? Yeterli boyut olmadığı için de program kurulamıyordur. Bu dediğim çok küçük bir ihtimal ama başka da aklıma bir şey gelmedi.

250'den 1 TB clonladim sonra yeni disk 250 göründü bende disk yönetiminden düzenledim 1 TB görünmesi için ama dosyalar silinmedi diskte sorun olsa görünmez anlaşılır zaten. Tekrar biçimlendirme yapsam düzelirimi acaba.

250'den 1 TB clonladim sonra yeni disk 250 göründü bende disk yönetiminden düzenledim 1 TB görünmesi için ama dosyalar silinmedi diskte sorun olsa görünmez anlaşılır zaten. Tekrar biçimlendirme yapsam düzelirimi acaba.

Anlaşılan kaybedecek pek bir şeyin kalmamış bence biçimlendir gitsin, programlarla tekrar uğraşacaksın ama sonuçta diskini kullanamamaktan iyidir.

Anlaşılan kaybedecek pek bir şeyin kalmamış bence biçimlendir gitsin, programlarla tekrar uğraşacaksın ama sonuçta diskini kullanamamaktan iyidir.

Bu şekilde görünmesi normal mi?

Sağlam temel veri bölümü olarak görünüyor.

Dosya Ekleri

• disk.png
    disk.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 46
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı