Çözüldü Yeni alınan SSD'ye Windows kuruluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brnlvr07

Hectopat
Arkadaşlar selamlar.
Bugün yeni aldığım Kioxia Exceria Pro 1TB PCI-e 4.0 SSD'ye Windows kurmak için değiştirdim. Anakartım Gigabyte B450M K. Windows'u kurma ekranı geldiğinde install driver to show hardware hatası alıyorum görseli de aşağıda.
Çok fazla BIOS gördüm ama Gigabyte'ın bu BIOS'u çok kullanışsız. NVMe konfigürasyonundan baktığımda SSD'yi görüyor ama burada sorun ne anlayamadım açıkçası. BIOS sıfırlamayı denedim yine çözüm olmadı. Güvenli önyüklemeyi kapadım denedim olmadı. İnternette ne yazdıysam denedim olmadı. Başına gelen varsa yardıma ihtiyacım var.

Çözüm

Benim dediğim ISO ile dene. Ventoy ile yazdır.
Intel işlemci ise deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows'un kendi sitesinden otomatik USB'ye yazdırdım.

@kxy Var mıdır hocam fikriniz?

Bu ISO ile bir dene. Rufus ile GPT şeklinde yazdır.

Şimdi bios güncellemesi yapıyorum. sonra bu iso ile deneyeceğim. Umarım başarabilirim

Gelişmeleri bildirin.
Hocam bu w10 zannedersem. Bu şekilde mi deneyeyim.

Bios güncellediğimde exceriayı başlatma seçeneği olarak gördü. zannedersem sorun bios updatemiş. yine de sizin dediğiniz iso ile deneyeceğim.

Hocam bu Windows 10 zannedersem. Bu şekilde mi deneyeyim.

BIOS güncellediğimde Exceria'yı başlatma seçeneği olarak gördü. Zannedersem sorun BIOS updatemiş. Yine de sizin dediğiniz ISO ile deneyeceğim.

11 mi kuracaksın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…