Arkadaşlar selamlar.
Bugün yeni aldığım Kioxia Exceria Pro 1TB PCI-e 4.0 SSD'ye Windows kurmak için değiştirdim. Anakartım Gigabyte B450M K. Windows'u kurma ekranı geldiğinde install driver to show hardware hatası alıyorum görseli de aşağıda.
Çok fazla BIOS gördüm ama Gigabyte'ın bu BIOS'u çok kullanışsız. NVMe konfigürasyonundan baktığımda SSD'yi görüyor ama burada sorun ne anlayamadım açıkçası. BIOS sıfırlamayı denedim yine çözüm olmadı. Güvenli önyüklemeyi kapadım denedim olmadı. İnternette ne yazdıysam denedim olmadı. Başına gelen varsa yardıma ihtiyacım var.
Hocam bugün yeni bir USB bellek satın aldım. Yine aynı problem mevcut. Rufus ile kurmaya çalıştığımda ISO yansısı ayrıştırma hatası diyor. Media tool ile kurunca başka problem oluyor kaldım dımdızlak.
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
Hoşgeldin başka problem bebek.
Sıradaki hatam da bu hocam. Bios güncelleyince artık m2 ssd yi başlatma seçeneği olarak görüyor. fakat usbyi seçip ilerleyemiyorum böyle diyor.
Hoş geldin başka problem bebek. Eki Görüntüle 2516503
Sıradaki hatam da bu hocam. BIOS güncelleyince artık M.2 SSD'yi başlatma seçeneği olarak görüyor. Fakat USB'yi seçip ilerleyemiyorum böyle diyor.
Biosun ilk açılışında hangisi ile boot etmek istersin diye soruyor. Onu usb seçersem seçtirmiyor f5 atıyormuş gibi tekrar aynı sayfa açılıyor. Biosun içine girip üst sıraya aldığımda ise bu sefer direkt bu hatayı alıyorum. zannedersem usb ile boot ettirmiyor bana
BIOS'un ilk açılışında hangisi ile boot etmek istersin diye soruyor. Onu USB seçersem seçtirmiyor F5 atıyormuş gibi tekrar aynı sayfa açılıyor. BIOS'un içine girip üst sıraya aldığımda ise bu sefer direkt bu hatayı alıyorum. Zannedersem USB ile boot ettirmiyor bana.