Yeni alınan Windows sisteme BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

enderoster

Picopat
Daha fazla  
Ben bugün yeni bir sistem aldım ama hard disk ve SSD eski sistemimden yani yeni bir Windows kurmayacağım. Yeni alınan sistemlerde BIOS güncellemesi gerekiyormuş anladığım kadarıyla ama onlarda genellikle Windows ile birlikte kuruluyor. Benim güncelleme yapmam gerekir mi?

ASUS B650M-R modeli. Daha elime ulaşmadı ancak ulaştığı anda USB’ye güncellemeyi atıp hemen kurmalı mıyım?

Güncelleme yapılmalı elbette. Hangi anakart ve hangi sürüm?
ASUS B650M-R modeli. Daha elime ulaşmadı ancak ulaştığı anda USB’ye güncellemeyi atıp hemen kurmalı mıyım?

Son düzenleme:
Kurmanız faydanıza olacaktır. DDR5 için çeşitli iyileştirmeler yapılıyor genelde.
Sorum şu. İzlediğim videolarda genellikle USB’den kuruyorlar Windows olmadığı için ama bende kurulu. USB ile falan uğraşmadan direkt ekran kartı drive yüklüyormuş gibi yani BİOS girmeden yapabilirim miyim? Bir de AM5 sisteme geçtim Windows 11 kurmamı önerir misiniz?

Şahsen Win 11 önermem. Hayır USB ile kurmanız gerek. Bunun hakkındaki kısa rehberlere göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı