Marla Singer
Gigapat
Everest 
İlk anakartta bobinler falan kararmıştı ama bunda biraz daha erken müdahale ettim, sadece resimdeki gibi kabarma oldu. Çöp olmamıştır diye umuyorum.Tahmin ettiğim gibi PSU 12V kanalından 20A veriie bu da 240W yapıyor.
İşaretli yerde bir adet VRM ve bobin var.
Bobin sağlam duruyor ama VRM gözükmüyor.
Anakart çöp, birde anakart alın o sadece görünen kısmı, kim bilir içerde kaç yongayı kısa devreye düşürdü fakat denemeden bilinmez.İlk anakartta bobinler falan kararmıştı ama bunda biraz daha erken müdahale ettim, sadece resimdeki gibi kabarma oldu. Çöp olmamıştır diye umuyorum.
Anladığım kadarı ile yarın yeni bir PSU alınacak. Peki ne almam gerekiyor çok anlamam böyle şeylerden, yardımcı olursanız sevinirim.
Anakartta bu sebepten dolayı yaşanacak bir problemden sonra garantiye gönderdiğim takdirde, garantiye girer mi peki?
Peki yaşanabilecek bir sıkıntıda anakart garantiye girer mi?Psu çoğu zaman ihmal edilen en az değer verilen bileşen oluyor malesef bu konuda üzücü olmasına rağmen iyi bir örnek. En az 500 watt ve üzeri kaliteli bir psu edinin. Ancak son anakartın da zarar görmüş olması muhtemel.
Üretici, müşteri memnuniyeti kapsamında değerlendirebilir yollayıp görmek gerek...Peki yaşanabilecek bir sıkıntıda anakart garantiye girer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.