jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 21 Ağustos 2019 #1 Merhabalar. Yeni anakart aldım. Modeli ASRock CONROE1333-D667. Bu anakartı taktıktan sonra ön jak girişlerini kullanamamaya başladım. Daha doğrusu ön panel gözükmüyor. Yardımlar için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019
Merhabalar. Yeni anakart aldım. Modeli ASRock CONROE1333-D667. Bu anakartı taktıktan sonra ön jak girişlerini kullanamamaya başladım. Daha doğrusu ön panel gözükmüyor. Yardımlar için teşekkürler.
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 21 Ağustos 2019 #2 Ön panel kablolarını doğru yere bağladığınızda emin misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #3 Kabloları tam takılmamış olabilir ya da hiç takılmamış olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi
KS KS jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 21 Ağustos 2019 #4 PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Ön panel kablolarını bağladığınızda emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum. Ama bakabilirim. En sona bırakmak istiyorum bakmayı. Ben takmadım anakartı, bilgisayarcı taktı. fatihgn7 dedi: Kabloları tam takılmamış olabilir ya da hiç takılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edeceğimi söyleyebilir misiniz? Konuya hakim değilim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi
PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Ön panel kablolarını bağladığınızda emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum. Ama bakabilirim. En sona bırakmak istiyorum bakmayı. Ben takmadım anakartı, bilgisayarcı taktı. fatihgn7 dedi: Kabloları tam takılmamış olabilir ya da hiç takılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edeceğimi söyleyebilir misiniz? Konuya hakim değilim.
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 21 Ağustos 2019 #5 jax teller fanboyu dedi: Ben bilmiyorum. Ama bakabilirim. En sona bırakmak istiyorum bakmayı. Ben takmadım anakartı, bilgisayarcı taktı. Genişletmek için tıkla... Bu işi en sona bırakırsanız sorunu en geç zamanda çözmüş olursunuz. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Ben bilmiyorum. Ama bakabilirim. En sona bırakmak istiyorum bakmayı. Ben takmadım anakartı, bilgisayarcı taktı. Genişletmek için tıkla... Bu işi en sona bırakırsanız sorunu en geç zamanda çözmüş olursunuz.
KS KS jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 21 Ağustos 2019 #6 PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Bu işi en sona bırakırsanız sorunu en geç zamanda çözmüş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Başka birşey olmuş olabilir diye konuyu açtım. Yoksa tek çare kablolara bakmak. Artı 0 Eksi
PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Bu işi en sona bırakırsanız sorunu en geç zamanda çözmüş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Başka birşey olmuş olabilir diye konuyu açtım. Yoksa tek çare kablolara bakmak.
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 21 Ağustos 2019 #7 jax teller fanboyu dedi: Başka birşey olmuş olabilir diye konuyu açtım. Yoksa tek çare kablolara bakmak. Genişletmek için tıkla... Kablolama işini yapmayı bilmediğinizi söylüyorsunuz montajı siz yaptıysanız sorun belli. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Başka birşey olmuş olabilir diye konuyu açtım. Yoksa tek çare kablolara bakmak. Genişletmek için tıkla... Kablolama işini yapmayı bilmediğinizi söylüyorsunuz montajı siz yaptıysanız sorun belli.
Ramelow91 Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #8 Aslında yanlış yere takma ihtimali az gözlemleyerek bile çözersin hepsi birbirinden farklı. Artı 0 Eksi
KS KS jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 21 Ağustos 2019 #9 PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Kablolama işini yapmayı bilmediğinizi söylüyorsunuz montajı siz yaptıysanız sorun belli. Genişletmek için tıkla... Hayır. Belirtmiştim zaten ben yapmadım. Bilgisayarcı yaptı. Artı 0 Eksi
PEŞTEMALLİ ARŞİMET dedi: Kablolama işini yapmayı bilmediğinizi söylüyorsunuz montajı siz yaptıysanız sorun belli. Genişletmek için tıkla... Hayır. Belirtmiştim zaten ben yapmadım. Bilgisayarcı yaptı.
Ramelow91 Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #10 Görsel bu bunu bul birbirinden farklı zaten. Artı 0 Eksi Çözüm