jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 21 Ağustos 2019 #1 Merhabalar. Yeni anakart aldım. Modeli ASRock CONROE1333-D667. Bu anakartı taktıktan sonra ön jak girişlerini kullanamamaya başladım. Daha doğrusu ön panel gözükmüyor. Yardımlar için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2019
Merhabalar. Yeni anakart aldım. Modeli ASRock CONROE1333-D667. Bu anakartı taktıktan sonra ön jak girişlerini kullanamamaya başladım. Daha doğrusu ön panel gözükmüyor. Yardımlar için teşekkürler.
KS KS jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 22 Ağustos 2019 #11 Ramelow91 dedi: Eki Görüntüle 429911 Görsel bu bunu bul birbirinden farklı zaten. Genişletmek için tıkla... Bunları nereye takmalıyım? Artı 0 Eksi
Ramelow91 dedi: Eki Görüntüle 429911 Görsel bu bunu bul birbirinden farklı zaten. Genişletmek için tıkla... Bunları nereye takmalıyım?
Emirhangg Hectopat Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 105 Çözümler 2 Yer Göl Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524645584 22 Ağustos 2019 #12 Bu video takmanızda yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video takmanızda yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 22 Ağustos 2019 #13 Emirhangg dedi: Bu video takmanızda yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Harbi kral adamsın. Teşekkürler. Diğerlerine de teşekkürler Artı 0 Eksi
Emirhangg dedi: Bu video takmanızda yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Harbi kral adamsın. Teşekkürler. Diğerlerine de teşekkürler