Yeni antrenman programımdaki set sayısı fazla mı?

Hollywoo

Hectopat
Selam. 1 aydan fazladır fb yapıyordum ve artık beni fazla zorlamamaya, yetersiz gelmeye başladı, ben de program istedim. Bana verdikleri program haftada 4 gün olacak şekilde ayarlanmış. Tek tek yazmakla uğraşmayacağım benim sorum set sayısı çok mu fazla?

Göğüs-biceps günü 92 set.
Sırt-triceps 113 set.
Bacak 100 set.
Omuz 95 set.

Son düzenleme:
Normalde mesela sadece göğüs için 20 set biceps için 10 set iyidir. Sen nasıl 92 set yapıp zorlanmıyorum diyorsun? Eğer her şeyi 5 kiloda yaparsan zorlanmaman gayet normal.
Henüz yapmadım programı yeni aldım. Bana da set sayısı fazla geldiği için sorayım dedim. Zorlanmıyorum dediğim kısım fb programıydı. Bu yüzden bölgesele geçtim.

Haftalık 10-20 setten fazla set yapmamak gerekli. Haftalık bir bölgede 20 seti geçmeyin.

1667922176403.png

Direkt göğüsün tek bölgesinde yapmıyorum o kadar seti. Atıyorum bench press 20 set, incline bench press 20 set şeklinde bölgeler var. Onların ve biceps hareketlerinin toplamı 92 set ediyor. Bu da mı fazla?

Çok çok çok fazla.
Zaten bench press genel olarak yüksek kilo düşük tekrar girilen bir hareket 3 4 setten sonra zaten kendini zorluyorsan 3 4 tekrar belki çıkmaya başlayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı