Yeni araba almak için tüm aile bireylerine imza attırmak

Hocam o gibi raporlarla indirim alıyorsun. Devlet ödüyor. İmza ise birlikte ödüyorlar imzalamayanlar. Annesi imzalayınca teyzesi daha az öder. O yüzden korkutup zorla imzalatmaya çalışmış. Arkadaş korkmasın hiçbir şey olmaz.
Benim anlamadığım şey araba birine çarpsa onay vermediği şey için niye para ödesin? Bence de bir şey olmaz ama gitsin bir avukata danışsın içini rahatlatmak için. Böyle saçma şey olur mu?

Hocam o gibi raporlarla indirim alıyorsun. Devlet ödüyor. İmza ise birlikte ödüyorlar imzalayanlar. Annesi imzalayınca teyzesi daha az öder. O yüzden korkutup zorla imzalatmaya çalışmış. Arkadaş korkmasın hiçbir şey olmaz.
Bu arkadaş çok doğru söylüyor.
Teyzen altın''da vasıta olsun istemiş, eğer annen atmaz ise arabayı alamayacak.

Baya uyanık bir teyzenle enişten varmış. Krediyle araba alıp anneni de kredisine zorla kefil yapmaya çalışıyor belli ki. İmza atmayın, dayına falan da kimseye attırma bence. Hatta ben olsam şikayet ederdim engelli raporu suistimal edildiği için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı