Daha fazla
Benim anlamadığım şey araba birine çarpsa onay vermediği şey için niye para ödesin? Bence de bir şey olmaz ama gitsin bir avukata danışsın içini rahatlatmak için. Böyle saçma şey olur mu?Hocam o gibi raporlarla indirim alıyorsun. Devlet ödüyor. İmza ise birlikte ödüyorlar imzalamayanlar. Annesi imzalayınca teyzesi daha az öder. O yüzden korkutup zorla imzalatmaya çalışmış. Arkadaş korkmasın hiçbir şey olmaz.
İmzalarsa ve ödemezlerse ona kalır kefil demeye çalışıyor işte .Ama sanmıyorum suç ona kalmaz şu devirde güven olmaz kimseye kefil olunmaz imzalamasın.Sana bu mantıklı geliyor mu? neden odeyemezlerse sizin üstünüze kalıyor.![]()
Bu arkadaş çok doğru söylüyor.Hocam o gibi raporlarla indirim alıyorsun. Devlet ödüyor. İmza ise birlikte ödüyorlar imzalayanlar. Annesi imzalayınca teyzesi daha az öder. O yüzden korkutup zorla imzalatmaya çalışmış. Arkadaş korkmasın hiçbir şey olmaz.
İmzalarsa ve ödemezlerse ona kalır kefil demeye çalışıyor işte. Ama sanmıyorum suç ona kalmaz şu devirde güven olmaz kimseye kefil olunmaz imzalamasın.
Epic'e sinirlendim, gidip steam'dan RDR2 alıyorum şu anda. İnşallah bütçeye katkı olur.(!)(!)3. gözüm açıldı![]()
Cidden alıyorum bu arada.Epic'e sinirlendim, gidip steam'dan RDR2 alıyorum şu anda. İnşallah bütçeye katkı olur.(!)(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.