Yeni bağlanan internetin yavaş olması

@Pantheon Yalın internet telefon kullanmıyoruz. Birde ben şuana kadar ilk defa kendim internet aldım hep binada ortaktık. Yanlış bir şey atıyor olabilme ihtimalim yüksek affola
Eki Görüntüle 228975

Şuanda kullanabileceğiniz hız Maximum 8Mbps ancak bunun tamamı tanımlanırsa kopmalar olacaktır.Müşteri hizmetlerine bağlanıp 7Mbps'ye yüksetlmelerini söyle ancak burada sana büyük ihtimal 6Mbps hız gelir alabileciğin en iyi hız bu malesef.Son olarakta 7Mbps'yi kaldırmaz ise 6Mbps denersin.

Sengene 13mbps görmüşsün ben onu hiç görmedim. İnternet çok vasat ne yapacağım bilmiyorum.

Müşteri hizmetlerini arayıp hız güncellemesini isteyin. Hat sıkıntısız ise büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
Müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum. Arızayı çözüyorlar tam internet hızlandı o diyorum. Bir kaç gün 6mbps görüyorum ama gene internet kötü hale gelmekte. Hız testi bile yapmak için siteye giremiyorum.

Tam bilmiyorum ama müşteri hizmetlerinde bulunanlar interneti bir süreliğine hızlandırıyorlar. Kopma vs. yaşanmasın diye hattınıza en uygun hızı internetin size ulaşmasını sağlayan araç-gereçler otomatik olarak yapılandırıyor. Hattınız zayıfsa bu normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…