Yeni başlayacaklar için yazılım ve programlama tavsiyeleri

Hemen hemen aynı sayılır. Visual Basic C#'tan biraz daha zengin öğelerle sahip.

Evet bir ara yapmıştım ama sevmedim bıraktım.
Eğer konu sahibinin İngilizce'si yeterli seviyede değilse yazılıma başlamadan İngilizce'sini geliştirmeli.

Evet çeviri İngilizce terimleri de çeviriyor ve anlamsız bir şey çıkıyor ortaya.

Ben zamanında C# öğrenmiştim. Şu an ise JavaScript ile aram iyi. C# C ailesinden bir dil olduğu için ve hemen hemen her dil C'den etkilendiği için JavaScript bana çok rahat geldi.
Bu yazılım inanılmaz bir şey 😃.

Evet bir ara yapmıştım ama sevmedim bıraktım.

Evet çeviri İngilizce terimleri de çeviriyor ve anlamsız bir şey çıkıyor ortaya.

Şahsen benim düşüncem biraz zaman ayırıp, bir miktar da ücret ödeyip en iyi şekilde öğrenmek olacaktır. Gerisi ip söküğü gibi gelecektir.

Ben zamanında C# öğrenmiştim. Şu an ise JavaScript ile aram iyi. C# C ailesinden bir dil olduğu için ve hemen hemen her dil C'den etkilendiği için JavaScript bana çok rahat geldi.

Evet zamanında bill gates galiba JS kullanmak için izin alamamış ve mühendislere C#'ı yaptırmış çok benziyorlar birbirine.

İlk dili öğrendikten sonra diğerlerini öğrenmek çok kolay oluyor genellikle çünkü hepsinin yapı taşları aynı neredeyse. Ben C# dilini elimden geldiği kadar detaylı öğrenmeye çalışıyorum. Elbette tamamen öğrenmek elde değil, sürekli bilinmeyen bir şey çıkıyor. Umarım yeni dil öğrenmek benim için de kolay olur 😅.

İlk dili öğrendikten sonra diğerlerini öğrenmek çok kolay oluyor genellikle çünkü hepsinin yapı taşları aynı neredeyse. Ben C# dilini elimden geldiği kadar detaylı öğrenmeye çalışıyorum. Elbette tamamen öğrenmek elde değil, sürekli bilinmeyen bir şey çıkıyor. Umarım yeni dil öğrenmek benim için de kolay olur 😅.

Örneğin if komutu her dilde var desem yanlış olmaz.
Ya bu konu sahibi niye yok.

Vi.

Buradayım takip ediyorum. :) kendim İngilizce içerikler üretiyorum, dolayısıyla ingilizcem var. Algoritma konusunda küçük yaşlarda scratch falan kullanmıştım, tabii ki bu çok temel ve basit bir platformdu. Algoritma öğrenmem için neler yapmam lazım?

Videolar kitaplar kurslar vb. var seçim sizin.

Buradayım takip ediyorum. :) Kendim İngilizce içerikler üretiyorum, dolayısıyla İngilizcem var. Algoritma konusunda küçük yaşlarda Scratch falan kullanmıştım, tabii ki bu çok temel ve basit bir platformdu. Algoritma öğrenmem için neler yapmam lazım?

Videolar, kurslar ve kitaplar var. Ama oldu bittiye getirmeyin. İyice çalışın bu konu üzerinde. Resmen beyninizde kalıcı olarak yer edinsin çünkü her şeyin temeli algoritma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı