Yeni başlayan için 250cc motor önerisi

Altuğ karatekin

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2018
Mesajlar
823
Çözümler
2
Aklımda CF moto nk 250, pulsar süper Sport var sizin tavsiyelerinizide almak istiyorum. Daha önce motor kullandım lakin uzun vadede değil. Fazla bir kriterim yok görünüşü güzel olsun (sportif görünüşler hoşuma çok gidiyor) hafif sesi olsun başka bir motorda ne aranır tam bilmiyorum. Bütçem maksimum 40K. Ekipman fiyatı da buna dahil olacak onun için önerilerinizi bekliyorum.
 
KTM 250 Duke veya 250 RC bakabilirsiniz. 125 Duke'a göre fiyatları bir nebze daha uygun olabiliyor. 125 isterseniz sıfır 125 DUKE 41 bin TL bayide.
 
Birkere alıp uzun kullanmak istiyorum bir de hep aklımda şey 250 vardı onun için pulsar 200cc imiş görünüşüde hoşuma gitti.
Bir de motor alırken neye dikkat etmek önemli.
Şimdi reklam yapmak istemiyorum o yüzden özel olarak konuşabileceğimiz bir yer var ise yazın ben size geri dönüş yapayım.
 
Açıkçası yeni başlayan adama asla supersport önermem. Daha motor sürmesini tam olarak bilmiyorsunuz bir de kambur oturarak kendinizi kasarak alışmamalısınız.

Başlangıç için ben 125-150'lik öneririm. CF Moto'dan 150 NK olabilir, KTM'den 125 Duke olabilir, Yamaha'dan MT-125 olabilir. Aslında ben motora scooter ile alışmıştım ve en temizi de öyle oluyor. Düşünce üzülmeyecek bir şeyler ile başlayınca daha rahat oluyor. Sonuçta düşüp kalkmadan bu merette usta olamıyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı