Yeni Batarya Şarj %100 Olmuyor

jaraiyas

Megapat
Yer
İstanbul
Asus ZenFone 2 Laser (ZE550KL) için linkteki bataryayı aldım ama batarya %100 şarj olmuyor %89'da kalıyor yeni aldığım bir batarya bozuk olabilir mi yoksa kalibrasyon mu lazım kalibrasyon lazımsa nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir bilgim yok ama kalibrasyon işe yarayabilir. Kalibrasyon nasıl yapılır;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus ZenFone 2 Laser (ZE550KL) için linkteki bataryayı aldım ama batarya %100 şarj olmuyor %89'da kalıyor yeni aldığım bir batarya bozuk olabilir mi yoksa kalibrasyon mu lazım kalibrasyon lazımsa nasıl yapabilirim?

Bazı bataryalar hızlı şarjı desteklediği için belli bir orana kadar dolar ve sonra daha yavaş dolmaya başlar böyle bir sorun olabilir.

Konuyu diriltiyorum ama arkadaşlar aynı bataryayı bende aldım ve aynı sorun ile karşılaştım bi çözüm bulundu mu acaba ?
Yine aynı %89da kalıyor ve %10 %18 civarları kapanıyor . Tahminimce kalibrasyon lazım ama arkadaş olmadı dediği için oradaki çözümü daha denemedim . Çözümü olan varsa lütfen yardım edebilir mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı