Yeni bilgisayar alınırsa Valorant HWID ban kalkar mı?

HWİD ban sadece hile ile yeniliyor.
Okuyun yeterlidir.
 
HWID: Donanım banı Riot bu konuda en serttir ben arkadaşımın sisteminde kaldırmayı deniyordum olmadı parçaların ID'lerini değiştirmek gerekiyor tabii bu bazı parçalarda mümkün değil bazen de modeme atılıyor direk yani işiniz zor ilk başta ekran kartından deneyin çıkarın onboardan başlatın sonra başka HDD kurun ya da başka anakart yani burada 4 şey var anakart-ekran kartı-hdd/ssd-modem.
 
HWID ban şu.
HardWareID ban.
Yani: Donanım banı demek. Her donanımın kendine ait ve değişmeyen idleri bulunuyor. Yenisini satın almaktan başka çareniz yok.
 
Yeni bilgisayar almak çözüm değil sanırım bu olaya. Değil mi?

Hocam insanlar bilip bilmeden sadece önceden kafasına yerleşmiş bilgileri söyleyerek yanlış yönlendirıyorlar insanları. Yaklaşık 4 ay boyunca HWID yemiş biriyim. Ve haksız yere bunu bir konuda uzun uzun anlattım. 1. si HDD değiştirmekle kalkmıyor. İkincisi anakart değiştirme çok çok az kişide işe yarayan bir yöntem. Üçüncüsde IP ban değil daha Valorant'ın HWID'i nereye hangi donanıma attığı bulunamadı. HWID sadece hileyle yenilmiyor arkadaşın dediği gibi. Bug kullananlarda yiyor ki zaten HWID yiyenlerin çoğunu bug kullananlar oluşturuyor. Çünkü sizinde bildiğiniz gibi Valorant'ta hile sayısı o kadar fazla değildi. Bcfb2 arkadaşımızada söylüyorum özellikle bunu Valorant'ta insanlar sadece hileden ban yemedi. Vanguard'ın saçma sapan bir hali vardı o zamanlar başka uygulamaları bile hile sanıp insanlara HWID atabiliyordu. Ve bug kullananlarada HWID atıyordu. Ama ne hikmetse bug kullanan sözde kapalı beta temsilcilerine kimse bir şey demiyor. Uyarı bile yapılmıyor. Ama bize gelince HWID ban bir daha oyuna girmeyeceksin. Niye insanların oyun zevkini bozuyoruz. Yayıncılar yapınca karşı taraf zevk alıyordu çünkü (!)

Neyse hocam senin sorunu cevaplamam gerekirse yeni PC alman durumu çözer. Ama kesinlikle eski pcnde bir parça takma. Bir arkadaşım yeni PC dizdi sırf eski fanı taktığı için tekrar banlandı. Yani yepyeni PC durumu çözer. Tabi imkanın varsa yeni internette almanı tavsiye ederim. Risk olmayan bir sonuç alman için. He alamıyosanda bir reset atıp IP vs. değiştirirsende olur. İnşallah hile kullanıp ban yiyenlerden değilsindir hocam.
Modeme de atabiliyorlar diye biliyorum.
Hocam ben hwidimi 4 aylık uğraş sonrasında kendim kaldırdım. Sanırım Türkiyede ilkim. Ve hiçbir bilgi vermedim kimseye ama sadece şunu söyleyebilirim. Hwid internetinize veya modeminize atılmıyor.
 
Nicksizfury hile felan kullanmadım kardeşim okul için ödev hazırlamak için bir kaç proğram indirmiştir teams gibi ondan oldu galiba çok teşekkür ederim bilgilerin için umarım cihazı değiştikten sonra yine ban felan olmaz internete veya modeme atılmamışsa sanırım sorun düzelecektir.
 

Geri
Yukarı