A
Anıl Sezer
Ziyaretçi
O işlemcileri almazsak o fabrika da o işlemcinin üretiminde çalışan eleman nasıl para kazanacak?
O işlemcileri almazsak o fabrika da o işlemcinin üretiminde çalışan eleman nasıl para kazanacak?
Çok doğru dedinZaten oyun dediğin bir zevktir, bir lükstür. Bu lüksü yaşayan birisi paradan yana pek dert etmemeli, mesela daha önce şöyle bir şey duydun mu ya eve ekmek alamıyoruz Battlefield 4'ü üst ayarda nasıl oynayacağız? Oynamayacaksın o zaman.
800-900 TL'ye evet aile geçindirenler var ama her ay satın almıyoruz kartı.![]()
çözünürlük 1360*768 belki senin gibi full hd oynamıyorum bunu kabul ediyorum ama sırf oyun için g idip bir ekran kartına 500-60 0 tl vermek saçmalık
toplama sistem her zaman iyidir tabiki kazanan hep diğer ülkeler ve milletler olur
crossinq, bir ekran kartına 600 lira vermek saçmalık diyorsan hiç kusura bakma kardeşim ama bu işlerden anlamıyorsun demektir. Veya çok inatçı birisin demektir.
Yabancı ülkelere para gitmesini istemiyorum diye ülkemdeki kalpazanlardan kazık yiyemem.
Amacın yurt dışına para gitmesini önlemek ise Casper alın demeyeceksin, gidecek işlemci fabrikası kuracaksın
Buradan aldığın hazır sistemin anakartını, işlemcisini, ekran kartını o firma mı üretiyor sanıyorsun. Onlar sadece bir araya getirir.
Casper gibi bazı çakallar bir şeyler çalmaya çalışır. GT 630'u koyar 3 GB. Sazanlar atlar. Koyar 8 GB RAM. Sazanlar atlar.
Kazığı yersiniz, yediremezsiniz, ben her oyunu açıyom kankaaa 3 GB 3 dersiniz.
- - - Güncellendi - - -
Çok doğru dedinHer ay almıyoruz kartı.
Tam aksine o parayı biriktirene kadar aylar geçiyor.

yövmiyeci giderek kazanabilecek,
siz boşverin herşeyin en iyisini bilirsiniz nasıl pc toplanır hangisi daha iyi vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.