Yeni Bilgisayar almadan önce okuyun

• Konuyu başlatan crossinq_over
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 4.166
Zaten oyun dediğin bir zevktir, bir lükstür. Bu lüksü yaşayan birisi paradan yana pek dert etmemeli, mesela daha önce şöyle bir şey duydun mu ya eve ekmek alamıyoruz Battlefield 4'ü üst ayarda nasıl oynayacağız? Oynamayacaksın o zaman. :D

800-900 TL'ye evet aile geçindirenler var ama her ay satın almıyoruz kartı. :D

crossinq, bir ekran kartına 600 lira vermek saçmalık diyorsan hiç kusura bakma kardeşim ama bu işlerden anlamıyorsun demektir. Veya çok inatçı birisin demektir.

Yabancı ülkelere para gitmesini istemiyorum diye ülkemdeki kalpazanlardan kazık yiyemem.
Amacın yurt dışına para gitmesini önlemek ise Casper alın demeyeceksin, gidecek işlemci fabrikası kuracaksın :D

Buradan aldığın hazır sistemin anakartını, işlemcisini, ekran kartını o firma mı üretiyor sanıyorsun. Onlar sadece bir araya getirir.
Casper gibi bazı çakallar bir şeyler çalmaya çalışır. GT 630'u koyar 3 GB. Sazanlar atlar. Koyar 8 GB RAM. Sazanlar atlar.

Kazığı yersiniz, yediremezsiniz, ben her oyunu açıyom kankaaa 3 GB 3 dersiniz.

- - - Güncellendi - - -

Zaten oyun dediğin bir zevktir, bir lükstür. Bu lüksü yaşayan birisi paradan yana pek dert etmemeli, mesela daha önce şöyle bir şey duydun mu ya eve ekmek alamıyoruz Battlefield 4'ü üst ayarda nasıl oynayacağız? Oynamayacaksın o zaman. :D

800-900 TL'ye evet aile geçindirenler var ama her ay satın almıyoruz kartı. :D
Çok doğru dedin :D Her ay almıyoruz kartı.

Tam aksine o parayı biriktirene kadar aylar geçiyor.

Casper Bayii sinden 2007 senesinde nisan ayında bilgisayar aldım 1,800 tl para verdim peşin olarak doğru düzgün oyun bile oynatmıyordu o günlerde bile orta derece bilgisayardı. Şimdi o makine tamamen bir çöp sadece internette gezinmek için oda sayfadan sayfaya bile donuyor nerede ise.. Şu anda kullandığım bilgisayarım 2100 e ya geldi ya gelmedi toplam olarak, 2007 nin nisan ayında yediğim kazığın acısını hala aklıma geldikçe hissediyorum. Benim önerim kimse kimseye asla hazır bilgisayar tavsiye etmesin hele hele casper filan asla.. O yüzden türkiye kazansın diye bir kez daha kendimi tokatlattırmaya, kazık yemeye , enayi yerine konmaya hiç mi hiç niyetim yok. Yerli Malı haftasında bu yazı belki bi nebze iş görebilir ama bugün HAYIR.

Tek cümle ile özetleyeyim dünya üzerinde kişisel bilgisayar için iki tane ekran kartı işlemcisi üreten firma var ve iki tane dev işlemci üreten firma var. Yerli marka kasa aldım kimseye önermem.

3. nesil ile 4. nesil arasında fiyat farkı 40₺ iken neden 3. nesil önereyim mantıklı bir açıklaması yok senin dediğinin ve sürekli saçmalıyorsun.
Biz herşeyin en iyisini bilmiyoruz ama bu konuda yardım isteyen kullanıcılara paralarının çöpe gitmemesi için öneride bulunuyoruz. Sen kalkıp bütün yıl yaz tatilinde bilgisayar hayali kuran çocuğa kalitesiz bir öneride bulunacaksın ve için bu konuda rahat olacak.

çözünürlük 1360*768 belki senin gibi full hd oynamıyorum bunu kabul ediyorum ama sırf oyun için g idip bir ekran kartına 500-60 0 tl vermek saçmalık

toplama sistem her zaman iyidir tabiki kazanan hep diğer ülkeler ve milletler olur

Peki saçmalık olmasın diye 500-600TL ile neyi almak lazım? O aldığımız şeyi de niçin almamız lazım?

crossinq, bir ekran kartına 600 lira vermek saçmalık diyorsan hiç kusura bakma kardeşim ama bu işlerden anlamıyorsun demektir. Veya çok inatçı birisin demektir.

Yabancı ülkelere para gitmesini istemiyorum diye ülkemdeki kalpazanlardan kazık yiyemem.
Amacın yurt dışına para gitmesini önlemek ise Casper alın demeyeceksin, gidecek işlemci fabrikası kuracaksın :D

Buradan aldığın hazır sistemin anakartını, işlemcisini, ekran kartını o firma mı üretiyor sanıyorsun. Onlar sadece bir araya getirir.
Casper gibi bazı çakallar bir şeyler çalmaya çalışır. GT 630'u koyar 3 GB. Sazanlar atlar. Koyar 8 GB RAM. Sazanlar atlar.

Kazığı yersiniz, yediremezsiniz, ben her oyunu açıyom kankaaa 3 GB 3 dersiniz.

- - - Güncellendi - - -

Çok doğru dedin :D Her ay almıyoruz kartı.

Tam aksine o parayı biriktirene kadar aylar geçiyor.

Bravo :like:

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı