Yeni Bilgisayar Almak İçin Fikirler

nalmsdar

Hectopat
4 Yıllık bilgisayarım var benim bilgisayarımda yeni oluşan kasma durumları yok hep kasıyor annem ve babama söylüyorum yeni bilgisayar alalım diye. Kasıyor diyorum bu bilgisayar acaba kim böyle yaptı diyorlar. Oyunların alakası yok zaten, oyun indiremiyorum sadece Twitch YouTube kullanabiliyorum. Babama söylüyorum diyor ki; "Bekle dolarda azalacak." Diyor paran yeter artık diyor. Dolar gittikçe çoğalıyor dolar: 7, 07 artık canımda sıkılıyor tüm arkadaşlarımın bilgisayarı var ne yapsam olmuyor sizce ne yapsam yeni fikirler nelerdir sizce ne yapsam olur.

Eskisini satalım cebinden az para çıkar baba işine gelir de. Bir de bilgisayara virüs bulaştır korkut biraz telefonlarınıza bulaşır bilgileriniz gider de. Ayrıca ucuz bilgisayar istersen dediklerimi de yaparsan almaları muhtemel. Sınav öğrencisiysen unut şimdiden.

@zoro043 AMD Ryzen 5 ile AM5'e geçeceği neredeyse kesin. AM5 için de DDR5 desteği gelecek diyorlar. Tabii ki DDR4 çıktığında 2 3 yıl daha DDR3 bellekler iyiydiyse de uzun ömürlü olması için DDR5 daha mantıklı olur.
Bunlar küçük sebepler. En önemli sebep ise şu sıralar ekonomik sıkıntılar var baya. Ve de bu benim fikrim.

@zoro043 AMD Ryzen 5 ile AM5'e geçeceği neredeyse kesin. AM5 için de DDR5 desteği gelecek diyorlar. Tabii ki DDR4 çıktığında 2 3 yıl daha DDR3 bellekler iyiydiyse de uzun ömürlü olması için DDR5 daha mantıklı olur.
Bunlar küçük sebepler. En önemli sebep ise şu sıralar ekonomik sıkıntılar var baya. Ve de bu benim fikrim.
Fikrinize saygı duyuyorum ancak DDR5 için kesin bir tarih yok diye biliyorum. Mesela DDR5 3 ay sonra gelecek olsa tamam beklenir ama dediğim gibi tarih olarak kesinliği olmayan bir şey için konuyu açan arkadaşı 2-3 yıl bekletmek pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı