Yeni bilgisayar geldiğinde ne yapılmalı?

Berk Özmet

Hectopat
Merhaba, İtopya'dan sipariş ettiğim PC gelince ilk başta BIOS güncel mi diye kontrol edip, değilse güncelleyim. RAM frekansıını arttırmam mı gerek ondan sonra booth menüsünden Windows kurup Driver yüklemem gerek değil mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Beta sürümü güncelledim yanlışıkla. Anakart ve işlemci ısı değerleri kafayı yedi. 120 derecelerde geziyor. Eski BIOS’a yükledim tekrar. Sorun düzelmedi. BIOS pilini çıkarıp 30 saniye bekledim BIOS sıfırlanmadı. Ne yapacağım?
Daha önceki BIOS sürümlerini kurmayı denediniz mi? Ayriyetten BIOS pilini çıkartıp taktıktan sonra bilgisayarı ilk açtığınızda Setup kısmı geldi mi?
F1 for setup
F2 for continue
gibi.
Bu kısım gelmediyse resetlenmemiştir diye biliyorum.

Daha önceki BIOS sürümlerini kurmayı denediniz mi? Ayriyetten BIOS pilini çıkartıp taktıktan sonra bilgisayarı ilk açtığınızda Setup kısmı geldi mi?
F1 for setup
F2 for continue
gibi.
Bu kısım gelmediyse resetlenmemiştir diye biliyorum.
BIOS pilini çıkardıktan sonra öyle bir kısım gelmedi. Daha önceki BIOS sürümlerini kurdum ama fayda etmedi. BIOS pilini çıkarmam neden işe yaramıyor sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı