burakware
Decapat
Daha fazla
Ekstrem oyunlar oynamıyorum. RDR 2 aldım mesela indirimden onu oynayabilirim ama genel olarak Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. Fifa oynuyorum. İşim içinde önerdiğiniz işlemciler güzel. Upgrade yapmaya karar kıldım gibi gözüküyor.
10400f ile 10100f arasında tam olarak nasıl bir fark var?Neden?
İşlemci 10400F yapılır ise Ekran kartında daha bir yükseğe çıkılabilir. Kesinlikle satmanı gerektirecek bir durum yok.
Lakin satsan ederi en fazla 7 bin.
Oynadığım oyunları yukarıda belirttim. Nadir çok grafik gerektiren oyunlar oynuyorum. Genel olarak rekabetçi oyunlar oynamaktayım.O zaman CPU ve anakartı yenilemek iyi olur bana göre. Tabii siz hangisini ağırlıklı olarak kullanıyorsanız.
Önerin nedir?Anakart ve işlemci giriş seviyesi olsa da bence yeni bir ekran kartı ile fena olmayan bir seviyeye gelir.
Bende CPU yenilemeye sıcak bakıyor gibiyim. H410 yüzünden pek alternatif gelmiyor aklıma. Var mı önerin hocam.Kullanım amacınıza bağlı hocam. Sistem dizmişken yeni oyunları oynarım, arkada python kodlayıp, video editlerim tarzı ekstrem senaryolarınız var ise yeni sistem dizmek en iyisi olur. Onun dışında da ya GPU ya da CPU'yu yenilerseniz iyi olabilir. Ben olsam anakart ve CPU'yu yenilerdim ekran kartı kullanım amacınız için işinizi görür diye düşünüyorum.