Yeni bilgisayar önerisi

Ben de bunu önerdim de acaba kasa kalitesi nasıl bilginiz var mı?
Güvenilir marka. Üst düzey Tongfang kasa kullanıyor, işlemcisi yeterli ve 32gb ram gibi ayrıcalıkları var. Genelde bu fiyatlarda 32 ram nadir görürüz. Ekranı da kaliteli ancak 5060'ın QHD+ çözünürlüğü beslemesi için yakın gelecekte upscaling yöntemleri gerekecektir.

Ben de bunu önerdim de acaba kasa kalitesi nasıl bilginiz var mı?

GameGaraj ilk kez duyuyorum. Benim için konuyu açarken yazdığım gibi servis kalitesi önemli. Herhangi bir bilgisayarcıya götürüp temizlik termo macunu vs değiştirmekten imtina ediyorum.

Hocam monster cidden almanıza gerek yok sanki piyasadaki en pahali oyuncu laptoplari excalibur ve monsterda ben olsam Lenovo loq cekerdim
Ömür boyu servis garantisi beni cezbediyor

GameGaraj ilk kez duyuyorum. Benim için konuyu açarken yazdığım gibi servis kalitesi önemli. Herhangi bir bilgisayarcıya götürüp temizlik termo macunu vs değiştirmekten imtina ediyorum.

Ömür boyu servis garantisi beni cezbediyor.

Arkadaşımda var bir zamanlar bende kullanıyordum bakım olayı eğer sizin şehrinizde Monster bayiisi yoksa başınızı çok ağrıtıyor kargolama onaylatma vs. ayrıca bakım dedikleri işide çok düzgün yaptıklarını söyleyemem sadece içini açıp toz alıyorlar. Bir de Monster genel olarak malzeme kalitesi iyi bir marka değil ama yine de tüm Monster'lar kötü diyemem yine de malzeme kalitesi ve performansı iyi olan Semruk modelleri var isterseniz Semruk model bir laptop alabilirsiniz Monster'den.

Lenovo almayın, özellikle LOQ hiç almayın. Şayet alırsanız kumar oynarsınız. AMD işlemcisi de Intel işlemcisi de fark etmiyor; 3 laptopun birinde anakart yakıyor. Firma bunun farkında ama hiçbir şey yapmıyor. Özellikle LOQ modellerinde indirime giderek “bir an önce elimizden çıksın” kafasıyla insanlara satmaya çalışıyorlar. Lütfen bu firmalara prim vermeyin, ürünlerini kullanmayın ve aldırmayın.

Arkadaşımda var bir zamanlar bende kullanıyordum bakım olayı eğer sizin şehrinizde Monster bayiisi yoksa başınızı çok ağrıtıyor kargolama onaylatma vs. ayrıca bakım dedikleri işide çok düzgün yaptıklarını söyleyemem sadece içini açıp toz alıyorlar. Bir de Monster genel olarak malzeme kalitesi iyi bir marka değil ama yine de tüm Monster'lar kötü diyemem yine de malzeme kalitesi ve performansı iyi olan Semruk modelleri var isterseniz Semruk model bir laptop alabilirsiniz Monster'den.

Dostum benim attığım linkteki bilgisayarlar maksimum 55 bin TL. Semruk minimum 190bin TL.

GameGaraj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS oyuncu laptop​

₺ 53.428, 41.

• Game Garaj

GameGaraj Slayer X7T-5060

• Game Garaj

Crucial 32 GB (2x16) 5600MHz CL46 DDR5 dizüstü bilgisayar RAM.

• Game Garaj

Crucial E100 480GB 4700-2500 Mb/s M.2 SSD CT480E100SSD8.
Bu özelliklere sahip bir laptop özelleştirdim. Dediğiniz gibi monstera nazaran fiyatı daha uygun ve daha yüksek özelliklere sahip. SSD önemli değil kendi SSD'lerimi ekleyeceğim. Daha farklı bir varyasyon önerisi olan var mı? AMD işlemcili bir laptop hiç kullanmadım bir fark olur mu? Bu fiyat farkını vermek mantıklı mı sadece 5050-5060 ekran kartı ve işlemci farkı var.

GameGaraj Slayer R9T-5050 AMD Ryzen 9 7845HX RTX5050 16" 180Hz QHD FreeDOS oyuncu laptop​

₺ 49.915, 44.

• Game Garaj

GameGaraj Slayer R9T-5050

• Game Garaj

Crucial 32 GB (2x16) 5600MHz CL46 DDR5 dizüstü bilgisayar RAM.

• Game Garaj

Crucial E100 480GB 4700-2500 Mb/s M.2 SSD CT480E100SSD8.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı