Yeni Dizüstü Bilgisayar Kullanılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Sorun olmaz değil mi?
Bilgisayarı kaldırmak dediğim o değil sizin dediğiniz kaldırmada bir sıkıntı olmaz. Hani böyle fanlar hızlı döner de bilgisayarı hızla bir yere bir yere götürmek için aniden elinle havaya kaldırırsın ya işte ben onu demek istemiştim. Yani sizin yaptığınız iki köşeye yükseklik koyma sıkıntı çıkartmaz.

@Uğur Ç. anladım o zaman prize sarjı dolu olsa bile takılı tutmam. @24099 dediğiniz gibi dikkat edip temizliklerini aksatmamaya çalışacağım galiba Monster’in ömür boyu bakım hizmetide varmış. @Schwindlerch klavye ışıklandırma derecesi vb. gibi ayarlar yapabiliyor muyuz ? Dizüstü bilgisayarıma yeni sürüm gelince yükleyebileceğim program var mı ? Nvidia’nın Geforce Experience diye bir programı vardı bu ve buna benzer kullanabileceğim program söyler misiniz ? @unused attığınız konuyu inceleyeceğim teşekkür ederim attığınız için.

Ekran Alıntısı.PNG
@Eyes Monster kontrol merkezinden ayarlayabilirsin.

@Schwindlerch masaüstü bilgisayarlarda galiba bir program ile fan hızını ve mod ayarları filan ayarlayanabiliyordu böyle bir programdan bahsetmiştim.
Güncellemeleri otomatik yapan bir program var mı yoksa hepsini internet üzerinden mi yüklemem gerekiyor ?

Son düzenleme:
@Eyes Bir monster kullanıcısı olarak yardım etmek isterim. Öncelikle Driver Usb zaten eline geliyor, Touchpad driverı tek sıkıntı yaşatan driver oldu, bunun dışında henüz güncelleme gelmedi bu sürücülere.
Driver konusunda için rahat olsun, Geforce Experience ekran kartın için gerek tek program neredeyse. Fan kontrolü konusunda yine Monster'ın sitesinde bulabileceğin veya usb içinde gelen Kontrol Merkezi (Control Center) var. Fan/parlaklık/touchpad ayarlarını, güç/performans ayarlarını buradan yapabilirsin.
Monsterın Flexikey uygulaması sayesinde var ise klavye rgb ayarlarını, makro ayarlarını yapabilirsin. Zaten tek kurulumda geliyor hepsi.

Bunun dışında, resmi indiriciler dışında başka bir sürücü indiren (slimdriver vs) programlar kullanmamak senin yararına olur.

@Tlgklz ekran kartı güncellemesini Geforce Experience yapıyor mu ? Flexikey flash bellek içinde geliyor değil mi ? İşlemci güncelleştirmesini nereden yapıyorsunuz ? @Tlgklz bilgisayarı kullanırken sizin önerebileceğiz dikkat etmem gereken bir öneriniz var mı ?

@Tlgklz ekran kartı güncellemesini Geforce Experience yapıyor mu ? Flexikey flash bellek içinde geliyor değil mi ? İşlemci güncelleştirmesini nereden yapıyorsunuz ? @Tlgklz bilgisayarı kullanırken sizin önerebileceğiz dikkat etmem gereken bir öneriniz var mı ?
İşlemci Güncelleştirmesi nedir ? O kadar driver yükledim indirdim öyle birşey görmedim :D
Geforce Experience ekran kartınıda güncelliyor evet. Mesela dün Nvidia gtx 1070 ekran kartıma güncelleme geldi Experience sayesinde bildirim geldi otomatik talimat vermiştim indirdi kurdum.

Herkese merhaba bugün bilgisayarım elim ulaştı büyük bir hevesle League of Legends oyununu indirdim ancak en düşük ayarlarda 15 FPS alıyor bunun nedeni nedir ne yapmam gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı