Yeni Bilgisayara Windows 10 Yükleme

DARBEL1MATKAP

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.Windows 10 hakkında 2-3 sorum olcaktı.
Başka konulara bakıyorum ama pek aydınlanamadım.
1-) İşletim sistemi olmayan PC'ye Windows 10'u indirip kurmak istiyorum fakat kurulum rehberlerine görüyorum ürün anahtarı istiyor. Ben internetten indirdim Windows 10'un ürün anahtarını nereden bulabilirim?
2-) 16 GB flash belleğe UEFI Windows 10 kurulum yapmak istiyorum. Rehberiniz var. Flash bellekde.
Rufus + Windows 10 iso başka bir dosya olup olmadığını sorcaktım.
3-)Windows 10 indirdim kurdum. Orjinal olarak süresiz mi kullanacağım? Yoksa 1 yıl sonra lisan mı alıyoruz?
4-) Son olarak konu başlığıyla alakası yok fakat. Açtığım konuların isimlerinden ceza yiyorum nasıl düzeltebilirim?
Herkese cevapları için teşekkürler.

1. Ürün anahtarı satın alabilirsin. Ya da Windows 8.1 lisansın varsa Windows 8.1 kurup Windows 10'a yükseltebilirsin. Daha sonra özgürce temiz kurulum yapabilirsin zaten.
  2. UEFI kurulum hazırlamak için Rufus, Windows 10 ISO'su ve tabii ki flash bellek yeterlidir.
  3. Eğer lisansın varsa ya da Windows 8.1'den yükseltmişsen evet, sınırsız. 1 yıl sonra lisans alma gibi bir durum söz konusu değil.
  4. Technopat Sosyal Kuralları Bu konuyu okursan neden ceza yediğini anlarsın. İyi sosyaller. :)

1. Ürün anahtarı satın alabilirsin. Ya da Windows 8.1 lisansın varsa Windows 8.1 kurup Windows 10'a yükseltebilirsin. Daha sonra özgürce temiz kurulum yapabilirsin zaten.
  2. UEFI kurulum hazırlamak için Rufus, Windows 10 ISO'su ve tabii ki flash bellek yeterlidir.
  3. Eğer lisansın varsa ya da Windows 8.1'den yükseltmişsen evet, sınırsız. 1 yıl sonra lisans alma gibi bir durum söz konusu değil.
  4. Technopat Sosyal Kuralları Bu konuyu okursan neden ceza yediğini anlarsın. İyi sosyaller. :)
Pcye orjinal olarak windows 10 kurmak istiyorum sınırsız.Ürün anahtarını nasıl satın alabilirim? Nerden satın alabilirim?Yardımın ve cevapların için teşekkürler.

Evet. Fakat tekrar tekrar söylüyorum buna gerek yok. Windows 8.1 lisansı alıp yükselttikten sonra istediğiniz kadar format atabilirsiniz. Sınırsız Windows 10 lisansınız oluyor yani.
Şimdi vatan computerden windows 8.1 alcakdımda. OEM windows 8.1 Pro 64bit var 595 TL.
Bir de GGK Windows 8.1 Pro 64 bit var 699 TL. Hangisini satın alıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00