Çözüldü Yeni bilgisayara Windows kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilara_99

Picopat
Daha fazla  
Yeni topladığım kasaya Windows 10 kurulumu yapamıyorum. Format için USB taktığım anda Windows logosu çıkıyor, ekran kapanıyor, mouse ve klavye ışığı sönüyor. Bu şekilde sürekli bir döngüye giriyor ne yaptıysam olmadı.

Çözüm
İşlemci değiştirdim Ryzen 7 3700X'e geçtim Win kurulumunu yaptım sorun çıkmadı. Garantidede mavi ekran vermiş bu sorunum çözüldü. Fakat Win kurduk bütün ayarlarını yaptık yeniden başlattık bir sorun olmadı.

2 saate yakın normal çalıştı az önce yeniden başlattım ve ekrana görüntü gelmiyor. Kasa çalışıyor fakat ekranda görüntü yok klavye mouse çalışmıyor.
Güvenli moda girerken nasıl hata alıyorsun? Minidump paylaşabilirsen iyi olur.
Bir de senden ricam sistemi söküp uzay montaj çalıştırmayı dene. Anakart yükseltme vidalarını takmadın belki, bilemiyorum.

Güvenli moda giremiyorum Win logosu çıkar çıkmaz kendini yeniden başlatıyor klavye mouse çalışmıyor o sırada. Minidump dediğiniz mavi ekranda çıkan hata kodu ise sürekli başka çıkıyor eğer o değilse nasıl görüntüleyeceğimi söyleyebilir misiniz? Anakart yükseltme vidaları kasanın üstünde takılı geldi. Bilgisayar şu an bende değil bilgisayarcıda fakat o da sorunu çözemiyor... :((

Güvenli moda giremiyorum Win logosu çıkar çıkmaz kendini yeniden başlatıyor klavye mouse çalışmıyor o sırada. Minidump dediğiniz mavi ekranda çıkan hata kodu ise sürekli başka çıkıyor eğer o değilse nasıl görüntüleyeceğimi söyleyebilir misiniz? Anakart yükseltme vidaları kasanın üstünde takılı geldi. Bilgisayar şu an bende değil bilgisayarcıda fakat o da sorunu çözemiyor... :((

Bilgisayarı direk aldığınız yer ile görüşüp sorun hakkinda yardim istemeyi deneyin.

Sistem özelliklerini teker teker detaylıca bir daha atar mısınız?
Garantide çözemediyse uyumsuzluk falan olabilir. Nornalde güvenli moda girebilmeniz gerekir.
Muhtemelen PSU gibi duruyor ama.

Garantiye yollamadım birkaç parçada değişiklik yaptım sadece ürünleri başka bir bilgisayar üzerinden denediğimizde çalışıyor garantiye gitse de bir şey değişmez.
Yeni PSU da sorunlu olabilir. Başka bir PSU ile deneyin lütfen. Ciddiyim.

Yarın bilgisayarcıya sorayım onu da denemiş mi diye denemediyse başka bir PSU ile denemesini rica ederim 2. PSU ama tekrar sorun çıkartması çok ilginç olur... Sorun onda da değilse nerede artık delireceğim :(

Garantiye yollamadım birkaç parçada değişiklik yaptım sadece ürünleri başka bir bilgisayar üzerinden denediğimizde çalışıyor garantiye gitse de bir şey değişmez.

Bu durumda başka olay gelmedi aklıma PSU konusunda Recep abiye katılıyorum denemenizi ve sonucunuzu bekliyorum.

EFI klasorunu ve bootmng.EFI dosyasını sil kurulum başlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'u USB'ye yazdır sonrasına USB'ye gir dediğim dosyaları sil.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,5 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı