Çözüldü Yeni bilgisayara Windows kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilara_99

Picopat
Daha fazla  
Yeni topladığım kasaya Windows 10 kurulumu yapamıyorum. Format için USB taktığım anda Windows logosu çıkıyor, ekran kapanıyor, mouse ve klavye ışığı sönüyor. Bu şekilde sürekli bir döngüye giriyor ne yaptıysam olmadı.

Çözüm
İşlemci değiştirdim Ryzen 7 3700X'e geçtim Win kurulumunu yaptım sorun çıkmadı. Garantidede mavi ekran vermiş bu sorunum çözüldü. Fakat Win kurduk bütün ayarlarını yaptık yeniden başlattık bir sorun olmadı.

2 saate yakın normal çalıştı az önce yeniden başlattım ve ekrana görüntü gelmiyor. Kasa çalışıyor fakat ekranda görüntü yok klavye mouse çalışmıyor.
Başka GPU ile dener misin?
Yok. Mecidiyeköy mete bilgisayar öneririm.

O taraf maalesef çok ters. Başka GPU yok fakat bilgisayarcı bütün parçaları denediğini ayrı ayrı bir sorun olmadığını söylüyor. Bende ne yapsam bilemiyorum artık.

Windows 10'u USB'ye yazdır sonrasına USB'ye gir dediğim dosyaları sil.

Dediğinizi denedim fakat o şekilde format başlatmıyor BIOS ekranına atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O taraf maalesef çok ters başka GPU yok fakat bilgisayarcı bütün parçaları denediğini ayrı ayrı bir sorun olmadığını söylüyor bende ne yapsam bilemiyorum artık.

Başlar BIOS'tan USB Flash'ı override yap. Çoğu anakartlarda bu olur PC boot seçeneği bulamayınca kesinlikle USB'den boot eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarasa şaşardım zaten. Sorun ile EFI silme arasında nasıl bir bağ var anlamakta güçlük çekiyorum.

USB içindeki bootloader'ı sil diyorsun, sonra da USB'den boot eder diyorsun. Nasıl oluyor?

Son düzenleme:
Yarasa şaşardım zaten. Sorun ile EFI silme arasında nasıl bir bağ var anlamakta güçlük çekiyorum.

USB içindeki Bootloader'ı sil diyorsun, sonra da USB'den boot eder diyorsun. Nasıl oluyor?

Vala bende bilgisayardan pek anlamıyorum bir umut işe yarar diye deniyorum. 1-2 gün içerisinde AMD bir işlemci ve DDR4 RAM getirecek bir arkadaşım onlarla deneyeceğiz onarla açılırsa benim işlemciyi satacağım artık başka bilgisayarlarda çalışıyormuş bende nasıl çalışmıyor anlam veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı