Yeni bilgisayara Windows kurulumu

Xennith

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bugün bilgisayar aldık ve içine Windows kuracağız. Arkadaşımdan USB hazırlamasını istedim, o da hem W7 hem de W10 hazırlayıp verdi. USB yi bilgisayara taktım ve boot menüsüne girdim. Orada UEFI flash gözüküyor ve basıyorum ancak ekran bir saniyeliğine gidiyor ve tekrar aynı menü geliyor. Her iki flashla da denedim ikisinde de aynı sorun var. Sorun USB'de mi yoksa eksik yaptığım bir şey mi var. Cevap verirseniz sevinirim. :)

Ona basmıcaksın f6 ile en üste veya ekstra kutu halinde bir şey açılıyorsa flash belleğin hangisi ise ona tıklayacaksın ve f10 enter yapıp bekleyeceksin eğer yine olmuyorsa flash belleğe yazdırmada bir hata olabilir.

Ona basmıcaksın f6 ile en üste veya ekstra kutu halinde bir şey açılıyorsa flash belleğin hangisi ise ona tıklayacaksın ve f10 enter yapıp bekleyeceksin eğer yine olmuyorsa flash belleğe yazdırmada bir hata olabilir.
"Please select boot device" yazan yerde oluyor bu durum. Technopat'ta Recep Baltaş videosunu çekmiş. Oradan izleyerek yapmaya calışıyorum. Harfiyen yapsam da olmuyor. Muhtemelen Windows hatalı kuruldu tekrar kendim kurmayı deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı