Yeni bilgisayara Windows'u aktarınca lisans istiyor

adnanyc

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2017
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün almış olduğum yeni kasaya Windows 10'u kuracaktım. Bunun için de eski laptopumun orijinal Wındows 10 Home lisansı vardı. Direkt SSD'nin içinde vardı ben de direk açtım bilgisayar kurulum yapmadan açıldı bilgisayar fakat bugun sabah yanda Windows'u etkinleştir yazıyordu. Bu hatayı nasıl kaldırabilirim? Windows etkinleştirme anahtarım var ama bu resimdeki hatayı veriyor.

3EmQ44.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans diskte tutulmaz. BIOS'ta ve Microsoft hesabında tutulur.
Ayrıca farklı bilgisayara geçişte temiz Windows kurulumu yapılması gerekir. Bu tür disk taşımalarda birçok sorun yaşayabileceğinizi unutmayın. Sürücü çakışmaları en basit örneklerinden biri.
Lisansınız taşımaya uygunsa öncelikle önceki bilgisayardan Microsoft hesabınızı kaldırın ve lisansı da silin.
Daha sonra yeni sisteminizde Microsoft hesabı ile oturum açıp lisansı girin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı