Yeni bilgisayarda anlamsız donma sorunu

Kadir1231

Hectopat
Merhaba. Yeni bir sistem topladım. Geçtiğimiz haftalarda opera açılırken böyle bir donuyor. Ağır açılıyor. Arada sekme açarken de aynı şekilde oluyor oyunlarda ani FPS droplar ile karşı karşıyayım. Bunları yanı sıra görev yöneticisinde RAM için kullanılabilir 4 GB yazıyor ama total de 7.9 GB mevcut gösteriyor. Aydınlatırsanız mutlu olurum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD ile aşırı büyük bir fark olmaz sadece oyun daha hızlı açılır bilgisayar daha hızlı açılır vs. şeylerde SSD önemli.
Windows'u SSD'ye kurduğumuz zaman Windows daha hızlı iş yapıp, hızlandırmaz mı? Sen söyle arkadaşım. 8gb ramli, özellikleri düşük olmayan yeni dizüstümde ssd olmadığı için gündelik işlerde kasmalar oluyor. Deneyimlememe rağmen emin konuşmuyorum. Peki sen nasıl bu kadar eminsin?

Windows'u SSD'ye kurduğumuz zaman Windows daha hızlı iş yapıp, hızlandırmaz mı? Sen söyle arkadaşım. 8gb ramli, özellikleri düşük olmayan yeni dizüstümde ssd olmadığı için gündelik işlerde kasmalar oluyor. Deneyimlememe rağmen emin konuşmuyorum. Peki sen nasıl bu kadar eminsin?
O kadar çok engellemez diyorum kardeşim. Bizzat HDD ve SSD kullandım oyun içi bir fark görmedim sadece yükleme süreleri azaldı. Windows tabi ki hızlanıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı