Yeni bilgisayarımda hiçbir şekilde internet yok

445376

Hectopat
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz üzere hiçbir şekilde internet yok. Sistem FreeDOS işletim sistemine sahipti. Windows 10 kurdum. Fakat tek gözüken şey ağ ayarlarında Ethernet. Wi-Fi falan yok. Ne yapmalıyım sizce? Cevaplarsanız sevinirim. Bu arada Ethernet kablom bağlı olmadına rağmen oluyor bu sorun.

Dosya Ekleri

• 0EEE5DF9-A191-4370-8B47-E6D3EC6BC6A6.jpeg
    0EEE5DF9-A191-4370-8B47-E6D3EC6BC6A6.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 134
  • CF44CF42-1100-4E4E-9442-7A40019ED639.jpeg
    CF44CF42-1100-4E4E-9442-7A40019ED639.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 106
Hocam wifi dahi yok nasıl paylaşayım

Hocam ethernet kablosu takılı olmasına rağmen ne wifi ne ethernet var

Hocam wifi dahi yok nasıl yükleyeceğim telefonla bağlayın diyorlar fakat onuda denedim hiçbir şekilde olmuyor
Bilgisayarınızdaki anakart modeli nedir? Anakart wifi özelliği içermediği için olabilir belki.

Ethernet kablosunun bağlı olup olmaması hiçbir şeyi değiştirmez çünkü büyük ihtimalle ağ sürücüsü yüklü değil sistemde.

Sistemi öğrenebilir miyim zahmet olmazsa? Manuel olarak kurup sürücüyü telefondan bilgisayara aktarabilirsiniz, ya da telefondan internet paylaşımı yapıp WU denetle seçeneğini seçersiniz, yüklenir.
Hocam dediğinizi anlıyorum fakat wifi dahi yok gözükmüyor telefonu usb ile bağlasam yada direk flash belleğe wifi sürücüsünü yada ethernet sürücüsünü atsam kursam olur mu?

Bilgisayarınızdaki anakart modeli nedir? Anakart wifi özelliği içermediği için olabilir belki.
MSİ A520M-A pro anakartım

Hocam dediğinizi anlıyorum fakat wifi dahi yok gözükmüyor telefonu usb ile bağlasam yada direk flash belleğe wifi sürücüsünü yada ethernet sürücüsünü atsam kursam olur mu?

MSİ A520M-A pro anakartım
İnternetten gördüğüm kadarıyla anakartın wifi özelliği yok o yüzden kablosuz internet için wifi adaptörü gerekiyor.

Wifi adaptörü gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Hocam wifi adaptörü olmadan ethernet sürücüsünü yüklesem olmaz mı ben anlamıyorum fazla bu işlerden driver kurmasını biliyorum ama daha önce hiç telefon üzerinden kurmadığım için bilmiyorum acaba direk telefona indirip pc ile mi paylaşsam yada usb bellek var elimde arkadaşımın pcsinden driver yükleyip öyle mi halletsem

Hocam wifi adaptörü olmadan ethernet sürücüsünü yüklesem olmaz mı ben anlamıyorum fazla bu işlerden driver kurmasını biliyorum ama daha önce hiç telefon üzerinden kurmadığım için bilmiyorum acaba direk telefona indirip pc ile mi paylaşsam yada usb bellek var elimde arkadaşımın pcsinden driver yükleyip öyle mi halletsem
Ethernet için wifi adaptörüne gerek yok diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı