Yeni bilgisayarımda hiçbir şekilde internet yok

445376

Hectopat
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz üzere hiçbir şekilde internet yok. Sistem FreeDOS işletim sistemine sahipti. Windows 10 kurdum. Fakat tek gözüken şey ağ ayarlarında Ethernet. Wi-Fi falan yok. Ne yapmalıyım sizce? Cevaplarsanız sevinirim. Bu arada Ethernet kablom bağlı olmadına rağmen oluyor bu sorun.

Dosya Ekleri

• 0EEE5DF9-A191-4370-8B47-E6D3EC6BC6A6.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 134
  • CF44CF42-1100-4E4E-9442-7A40019ED639.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 106
Hocam ilk kez mi Windows kullanıyorsunuz? USB girişine takacaksınız internet paylaşımı yerinden USB ile paylaşmayı açıp Windows Update yapıyorsunuz.

Hocam USB belleğe atıp yapacağım arkadaşımın bilgisayarından sürücü önerir misiniz? Anakartım A520M a Pro Ethernet sürücüsüde önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bizi yanlış anlamışsın, ethernet kablosu tak diyen yok sana. Telefonun şarj kablosunu bilgisayara takacaksın, sonra telefonun bağlantı ayarlarından USB internet paylaşımını açacaksın. Sonra da Windows Update'e girip güncelleştirmeleri denetle yapıp bütün güncellemeleri yükleyeceksin.

Servise verebilirsiniz başka çözüm yok gibi.

Hocam wifi dahi yok nasıl yükleyeceğim telefonla bağlayın diyorlar fakat onuda denedim hiçbir şekilde olmuyor
Sürücülerin yüklü olup olmadığını başka türlü nasıl anlayabiliriz. Sürücüler yüklü ise başka bir problem var demektir. sürücüler yüklü değilse yüklenmesi gerekiyor. Şimdi burda her 2 durum için da yollarını mı yazalım uzun uzun. Yardım istiyorsunuz ama sizden istediğimiz bilgileri vermemekte ısrar ediyorsunuz.

Sürücüler yüklü ise ethernet slot girişinde problem olabilir., wifi kısmını göremediğimiz için durumun ne olduğunu göremiyoruz.

Sürücüler yüklü değil ise marka model ile aratmanız gerekir. Önceden de yazdığımız gibi laptop ise marka model ile cep telefonundan aratın ve indirin / herhangi bir google-microsoft bulut servisine gönderin ve internet erişimi olan başka bir cihazdan USB'ye atın (bir ihtimal telefonunuzu USB dosya aktarımı ile de yapabilirsiniz)

İnternet erişimi açılınca güncellemelerden kalan yüklenmemiş sürücüler varsa kontrol edebilir ya da herhangi bir sürücü güncelleme programı ile güncelleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…