Rehber Yeni bilgisayarlara Windows 7 kurma

Ekran kartı sürücünüz kurulmazsa ya da Windows 7 desteklemiyor ise bana acilen ulaşın.
Dünyanın en kötü rehberi.

Hocam benim desteklemiyor. Amacım ana işletim sistemi olarak kullanmak değil sadece canım sıkıldığında arada açıp kullanmak, diski ikiye bölüp kullanmayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

Eğer aktifseniz yardim alabilir miyim?

Laptopuma Windows 7 kurmak istiyorum. Ama chipset Wi-Fi driveri yok bir çözümü var mı?

@521156 Hocam sisteminiz ne nasıl kurdunuz ben de alacağım ikinci el (belki sizin parçalarınızla aynısını) yardımcı olur musunuz? Çok ihtiyacım var.

@521156 Hocam sisteminiz ne nasıl kurdunuz ben de alacağım ikinci el (belki sizin parçalarınızla aynısını) yardımcı olur musunuz? Çok ihtiyacım var.

Ryzen 5 5600X
MSI B450M Pro- M.2 V2 (MS-7B84) Anakart
GTX 1660 Ti
Bu sisteme sıkıntısız kurdum benzeri sistem alırsan yardımcı olurum

Hocam ben İmage Updater ile yapmaya çalıştım olmadı, işlem bittikten sonra hata verip dosya oluşmuyor

Hocam ben İmage Updater ile yapmaya çalıştım olmadı, işlem bittikten sonra hata verip dosya oluşmuyor
kullanmış olduğunuz anakart ve işlemciyi tam şekilde yazarsanız yardımcı olabilirim

Selam geri dönüş sağlayabili misin yardım lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…