Rehber Yeni bilgisayarlara Windows 7 kurma

İmage updater dediği yere. ISO çıkartmıyor.

Bende. ISO dosyası çıkartılmıyor dediğim yere gözükmüyor ISO image updaterdan sonra.

Son düzenleme:
Şu kısımda klavye ve fare çalışmıyor.

CSM açık, Legacy seçili. MBR olarak yazdım, dosya sistemi de NTFS. İlk kurulum kısmında klavye ve fare çalışıyor iken resimdeki kısımda çalışmıyor, haliyle kuruluma devam edemiyorum.

İmage updater ile updateler hariç geri kalanı entegre ettim ISO ya ve yeni Windos7.iso oluşturdum.

Dosya Ekleri

• kurulum.jpeg
    kurulum.jpeg
    209,8 KB · Görüntüleme: 45

CSM açık, legacy seçili. MBR olarak yazdım, dosya sistemi de NTFS. İlk kurulum kısmında klavye ve fare çalışıyor iken resimdeki kısımda çalışmıyor, haliyle kuruluma devam edemiyorum.

İmage updater ile Update'ler hariç geri kalanı entegre ettim ISO'ya ve yeni Windows7.ISO oluşturdum.

Bilgisayar açılırken klavye çıkartıp bilgisayarı kapat ve açılırken tak bende işE yarıyor, bir de image Updater'dan sonra. ISO sende çıktı mı?

ISO dosyası çıkartılmıyor dediğim yere gözükmüyor ISO image updaterdan sonra.

CSM açık, legacy seçili. MBR olarak yazdım, dosya sistemi de NTFS. İlk kurulum kısmında klavye ve fare çalışıyor iken resimdeki kısımda çalışmıyor, haliyle kuruluma devam edemiyorum.

İmage updater ile Update'ler hariç geri kalanı entegre ettim ISO'ya ve yeni Windows7.ISO oluşturdum.

Ayrıca kurulumu zaten yapmışsın kapatıp açsan belki aynı ekran gelir ama gidebilirde.

Bilgisayar açılırken klavye çıkartıp bilgisayarı kapat ve açılırken tak bende işE yarıyor, bir de image Updater'dan sonra. ISO sende çıktı mı?

ISO dosyası çıkartılmıyor dediğim yere gözükmüyor ISO image updaterdan sonra.

Ayrıca kurulumu zaten yapmışsın kapatıp açsan belki aynı ekran gelir ama gidebilirde.
Ben de çıkıyor ISO dosyası image updater ile ekledikten sonra.

Yok ekran devam etmiyor kapatıp açsan da. Farklı şeyler deniyorum sonucu yazacagım yapabilirsem.

Ben de çıkıyor ISO dosyası image updater ile ekledikten sonra.

Yok ekran devam etmiyor kapatıp açsan da. Farklı şeyler deniyorum sonucu yazacagım yapabilirsem.

Bu arada sistemin nedir? Merak ettim.

Normal. Fakat ben denediğimde olmamıştı, işlem tamamlanmıştı ISO çıkmamıştı. Archive'den hazır ISO indirerek kurdum ben. İşinize yararsa atabilirim :).
bendede hazır iso var ama kurulum ekranında klavye dilini falan seçtiğimiz yerde mouse ve klavye hareket etmiyor belki image updater olmadan yaptığım için dedim şimdi image uptader ile deniyorum galiba çok uzun sürecek hızlı cevap verdiğin için teşekkürler 🙂

Bende de hazır ISO var ama kurulum ekranında klavye dilini falan seçtiğimiz yerde mouse ve klavye hareket etmiyor belki image updater olmadan yaptığım için dedim şimdi image uptader ile deniyorum galiba çok uzun sürecek hızlı cevap verdiğin için teşekkürler 🙂

Zaten bendeki ISO'da onun önüne geçmek için yapılan bir ISO. Bununla hiçbir ayar yapmadan direkt geçebiliyorsun fakat İngilizce ISO.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı