-Yeni bir başlangıç: Havit Gamenote H2002D-

Kullandığım anakarta Realtek® S1200a yongası var değer mi?
Benim ALC269 yongasından daha yeni ve iyi olduğuna göre değecektir bence hocam.
Alırken hafif tedirginliğim vardı hocam. Ama alınca geçti açıkçası hepsi. Dediğiniz gibi RGB koyup sürücüleri küçük tutabilirlerdi ama adamlar RGB gibi gereksiz bir şey yerine kaliteye önem vermişler bu kulaklıkta. Kalitenin daha önde tutulması hoşuma gitti. Bazı kişiler Rampage ile bir tutuyorlar hocam Havit'i. GameGaraj sanırım ülkemize getiren bu kulaklıkları. Daha fazla kulaklığı da var Havit'in. Onlar da gelse süper olur.
Vay be incelemeye bak TV reklamı gibi. Elinize sağlık iyi olmuş.
Teşekkürler hocam. Evet, hafif reklamını yapmış gibi olduk ama açıkçası görüşlerim bu şekilde. Şu anlık kötü bir yanını göremedim. Zamanla belli olacak orası.
Güzel inceleme olmuş ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim.

Bakacağım bu ürüne benim için teredütüm sadece kafa bandı olmaması o konuda rahat mıydı?

Teşekkürler hocam. Evet, hafif reklamını yapmış gibi olduk ama açıkçası görüşlerim bu şekilde. Şu anlık kötü bir yanını göremedim. Zamanla belli olacak orası.
Ben o anlamda demedim ya, Possible Turco sunar falan yazmışsınız ya TV reklamlarını andırdığı için öyle dedim.

Bazı kişiler Rampage ile bir tutuyorlar hocam Havit'i.
Puhahaha diye gülerim bunu diyenlere, marka hakkında fikirleri olmadan 'Çin'de üretiliyor abi yha! Aynı ürünleri işte!' diye düşünen tipler oluyor genelde bunlar. Ancak Rampage'in birçok ürünü Havit'in yanından geçemez, ama işte kanıtlasak dahi düşünceleri değişmez.
Daha fazla kulaklığı da var Havit'in. Onlar da gelse süper olur.
Eğer Türkiye'de destek görürse Havit daha fazla ürün getirecektir, zaten kampanya yapılmasının en büyük sebebi de bu. Zamanı gelince birçok yeni ürünü illa ki gelecektir.

Fiyatını görmemiş gibi yaparak en baştan okurken düşündüklerimi yazacağım. Sürücü gerçekten büyük. Çok dolgun ve yerli yerinde sesler verdiğine eminim. Lakin frekans aralığı bunla doğru orantılı olmamış. Standart 20ye 20 bin çok dar bir aralık. Evet duyamıyoruz ama özellikle basslarda düşük frekansların artsının tartışılmaz olduğunu düşünüyorum. Bass eksiğini muhtemelen sürücünün boyutu telafi ediyordur. Ayrıca kulaklığın gerek duyduğu güç de çok fazla. Ses kartınızın bu elektriği aktarabildiğini sanmıyorum çünkü bilgim dahilinde biraz eski bir model sanırsam. Daha yeni ve kaliteli bir yongayla üstüne en az beşte bir ekleyeceğine eminim kulaklığın.
Bir kulaklığa 100 TL'den fazla para vermeyi gereksiz olarak görüyordum. Genellikle A101'den kıytırık kulaklıklar alıyordum.
Vallahi çok büyük ayıp. Alınamasa bile düşüncesi yanlış Her şeye para veriyoruz, kulaklığın neyini gördünüz?
Ses kartı 10 yıllık olmasına rağmen kulaklık çok iyi bir performans verdi.
Yazmışsınız zaten, gözümden kaçmış.

Kargo dahil 279 TL'ye aldım kendisini.
İNANILMAZ!

100 liradan 300'e çıkmanız da bir ilerleme hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…