-Yeni bir başlangıç: Havit Gamenote H2002D-

@Technowork Ben o aparat ile kullanıyorum hocam. O aparat ile takın bir de.
Tek jak girişim var hocam aparatı takarak kulaklığı bağladım ama sonuç maalesef aynı. Diğer laptopta denemeye gidiyorum onun ses kartına bir bakayım tekrar bilgilendirmek için yazıcam.
Tek jak girişim var hocam aparatı takarak kulaklığı bağladım ama sonuç maalesef aynı. Diğer laptopta denemeye gidiyorum onun ses kartına bir bakayım tekrar bilgilendirmek için yazıcam.
Ses yongası Screenshot.
@PossibleTurco Diğer laptopa ait ses yongasını yukarıya resim olarak bıraktım hocam. Ayarları karıştırırken Screenshot resimdeki ses iptalini aktifleştirdim ve arkadaki gürültüyü ciddi oranda azalttı. Bu ayar sizde açık mı?

@PossibleTurco Hocam rica etsem o attığım videoyu ses iptali ayarını kapatarak ve tekrar açarak dinleyip farka bakar mısınız? ALC233 olan sistemde bu sizin attığınız ayarlar geliştirmeler falan sekme olarak bende görünmüyor. Ben kulaklığı diğer bilgisayarımda kullanacağım herhangi bir 3.parti yazılımla ses iptali ayarına ulaşırsam sorunum çözülecek gibi.

@Technowork Bunu diyeceğinizi bildiğim için test ettim hocam zaten o kapalıyken. Yine bir sıkıntı yok. Benim attığım yer Realtek ayarlarında değil zaten. Windows'un kendi ses ayarlarında. Gürültü engellemeyi de açın. Ses artıyor ve arkadan gelen gereksiz sesler kesiliyor. Sanırım dediğim gibi sorun o kullandığınız bilgisayarın ses kartı ile alakalı.

@PossibleTurco ALC olan sistemde ayarı açınca düzelme oldu açmazsam o ses hala var sizde iki türlü de yok kafamı karıştırdı. Windows'un kendi ses ayarlarında çıkmıyor hocam bende o sekmeler o yüzden belirtmiştim. Bende iki sistemde de şu ayarlar var.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 59
@Technowork Benim bahsettiğim yer burası hocam zaten. Realtek olmadığı için ayarlar kısıtlı. Siz bana en iyisi ses sürücülerinin donanım kimliklerini paylaşın aygıt yöneticisinden. En yeni ses sürücüsünü bulup kuralım. Şimdi fark ettim benim ses sürücümde baya eskiymiş. Yeni güncelleme gelmiş. Onu yüklüyorum şu an. Donanım kimliği ile arattırdığım da fark ettim.

Kulaklığı kullanmak istediğim laptopun donanım kimliği: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_510F&SUBSYS_17AA382E&REV_1001
Doğru yeri attım değil mi?
O zaman ALC olan sistemin sürücülerini güncellemem gerek. Bunu halledelim de onu da ben hallederim ilginiz için çok sağ olun.

Dosya Ekleri

• 1.png
    54,6 KB · Görüntüleme: 59
Kulaklığı kullanmak istediğim laptopun donanım kimliği: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_510F&SUBSYS_17AA382E&REV_1001
Doğru yeri attım değil mi?
Doğru hocam. En son sürücü buymuş;

@PossibleTurco kuruyorum hocam. Game garaj ile görüştüm kulaklıklar hijyen ürünü oldukları için iade kabul etmediklerini söylediler.
Kurulumu nasıl yapıyoruz hocam benim pek bilgim yok sizi de uğraştırdım bir hayli kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• Adsızz.png
    85,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…