-Yeni bir başlangıç: Havit Gamenote H2002D-

@Technowork Evet, hiçbir firma iade almaz zaten hocam. Kulaklıkta aman aman bir sorun yoksa iade almazlar. Mesela kulaklık kırıldı veya da bozuk çıktıysa garanti kapsamına alıyorlar.
Kulaklığa karşı tüm hevesim kaçmış durumda. Attığınızı indirdim fakat kurulumunu yapmayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Hocam nasıl yapıyorsunuz şu kapak fotoğraflarını ya?
Photoshop ile tasarlıyorum hocam. Görsellik katmayı seviyorum yazılarıma.
Kulaklığa karşı tüm hevesim kaçmış durumda. Attığınızı indirdim fakat kurulumunu yapmayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Hocam bu kulaklığın dahili ses kartı olmadığı için gücü cihazın ses kartından alıyor. Sizin ses kartınız ise kötü bir ses kartı. Dahili ses kartlı bir kulaklık almanız gerekiyordu o yüzden. RAR'dan çıkartıp kurun hocam. İçerisinde "Setup.exe" gibi bir uygulama olmalı.

Görseli yukarıya bıraktım içerisindeki rar dosyalarından setuplara bastım fakat gelen giden bir şey olmadı.

Güzel inceleme fakat bana değişik gelen bazı söylemler var ve biraz abartma sezdim. Öncelikle üst düzey bir kulaklığınız ve oynadığınız oyunun kaynakları bu yönde iyi değilse 7.1 zaten sizi tatmin etmeyecektir. Bu yüzden hala çoğunlukla stereo kullanılıyor.
Kulaklığımız sanal 7.1 değil öncelikle. Ve buna rağmen kaliteli bir stereo ile sanal 7.1'den çok daha mükemmel ses sunmayı başarıyor.
3 kere falan okudum sanırım, eksik, devrik cümle... Sanal 7.1 değil deyince dedim ne oluyor? Tüm sanal 7.1'lerden iyi ses sunduğunu söyleyebilmeniz için çoğu üst seviye kulaklığı denemiş olmanız gerekiyor. Bu konuda ben de şöyle bir şey söylemde bulunayım buyur gel, ASUS ROG DELTA kulaklığa sahibim benim ayarlarım ile 7.1 ile oyna sonra daha iyi ses sunup sunmadığı hakkında konuşalım ve bu gibi emin olun iyi kulaklıklar mevcut, yerinde övün ve açıklık getirin gerekiyorsa bu yüzden.

Bazı incemeler de kulaklıkta seslerin net olmadığı hakkında yorumlarda mevcut, bu ne kadar doğru bilemem.

3.5 mm kulaklıklarda yazılım yok diye puan kırmayın. 3.5mm ile yazılım ters geliyor, çakışıyor. SS yaptı bir kere, bin pişman oldu. Kulaklığın gücünü sizin ses yonganız belirliyor ise ayarları oradan yapmanız en iyi olanaktır.

Sennheiser kullandığınızı belirtiyorsunuz peki bu kulaklık 9/10 ise Sennheiser 20/10 falan vermelisiniz ama puanlama bu fiyat aralığı içinse "okey".

Gamepower, JD gibi markaların yerine alınabilecek bir kulaklık benim gözümde ama fazlası değil. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…