-Yeni bir başlangıç: Havit Gamenote H2002D-

Yok hocam ya hatta bozulmasın hep aynı pozisyonda tuttum ne düşme ne de sert kullanma oldu yarın telefonda konuşacağım umarım çözülür.

@def2easy06 hocam iletişime geçin GameGaraj ile. Değişim yapmaları lazım. Bu arada nasıl bozuldu? Çok fazla mı eğip büktünüz?

Hocam yine güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık devam.

@def2easy06 İade edemezsiniz hijyenik ürün olduğu için. Değişim istemeniz gerekiyor o yüzden. Size sorunlu bir ürün gelmiş olabilir. Sonuçta teknoloji şans işi.

@def2easy06 Mikrofonunuz bence bozulmadı hocam. Yanlış taktınız ya da mikrofon tuşu ile kapattınız mikrofonu. Mikrofonun jak kısmında bir çıkıntı var. O çıkıntı girişteki yere gelecek şekilde takmanız lazım. Ben öyle takmadım bir ses gitti. Mikrofon bozuldu zannettim. Daha sonra baktım yanlış takmışım meğerki.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın geç yazıyorum @PossibleTurco . Çok kez denememe rağmen açılmadı maalesef. 8.1 geçtim şimdi.

Hiphop dinliyorum bolca. Şu şarkıda farkı anlayabilirsiniz ).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sürücüleri kurun hocam.
Boşuna uğraşmayın o eski Realtek sürücüleri ile. Her ses kartını destekliyor bu sürücü. ALC269 ile UWP ses uygulamasını bile kullanıyorum çatır çatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…