Yeni bir fare almaya gerek var mı?

Babanı üzme alacaksan da taksitle al, ( CS2, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorsan fare gereklidir diyebilirim...)

FPS oyunları oynuyorum ama öylesine yani. Derece filan değil.

Muhtemelen heves ettiniz almak istiyorsunuz, ailenizi zora sokacak bir para değilse bence alınabilir. Babanız doğal olarak böyle düşünüyor herkesin önceliği başka sonuç olarak.

Muhtemelen heves ettiniz almak istiyorsunuz, ailenizi zorda sokacak bir para değilse bence alınabilir. Babanız doğal olarak böyle düşünüyor herkesin önceliği başka sonuç olarak.

Biraz da özenti var. Kuzenlerim filan ekipmanları güzel.
1300 ₺. 1000₺'sini ben vereceğim. KDV'sini yani 300 TL'yi babam verecek.
Zora sokmaz ama fazla değil mi diyor bir fare için. Evde 2 tane fare var. Ama onlar da "eh işte..." 😔😵

Zora sokmaz ama fazla değil mi diyor bir fare için. Evde 2 tane fare var. Ama onlar da "eh işte..." 😔😵

Böyle düşünen bir oğlum olsa şahsen ben 2000 ₺ bile verirdim :D. Çok güzel yetiştirilmişsiniz hocam, şimdiden hayırlı olsun..

Arkadaşlar; evimde farem var ama her oyuncu gibi daha iyisini istiyorum. Fareden memnunum, sadece yan tuşları vs. yok. Oyun filan oynatıyor.
İstediğim fare 1.300 ₺. Babam diyor "parayı veririm veririm de bir fareye o kadar para değer mi?" diyor. Ben de biraz vicdan azabı çekmeye başladım.
Sizce alınır mı?
Fps oyunlarında çok iddialı değilsen bence gerek yok oynamayı bilmeyen adama fark etmiyor nede olsa zaten kullandığın fare çok dayanmaz birkaç aya kırılır kırılınca alırsın. 700-800 liralarada güzel fare bulunabilir direk 1300e uçmana gerek yok.

Dediğim gibi herkesin önceliği farklı. Muhtemelen babanızın bilgisayarlarla çok alakası yok ve ona fazla geliyor. Ekipmanlara baktığınız zamanda 1.300₺ çok bir para değil aslında.

Böyle düşünen bir oğlum olsa şahsen ben 2000 ₺ bile verirdim :D. Çok güzel yetiştirilmişsiniz hocam, şimdiden hayırlı olsun.

Çok sağ olun hocam. Allah size daha iyilerini nasip etsin.

@Mhg3436 Ben Logitech M185'i 10 yıl 30 kere düşürerek kullanmış birisi olarak Logitech'ten şaşmam.
Elimde en son bu vardı oynatıyor ama tepki süresi vs. Devreye giriyor elle kavraması da biraz zayıftı bende bunu aldım oyunda fark ediyor bende derecesinde değilim ama adam vurunca daha rahat oynayınca hassasiyet ayarı yapınca zevkli oluyor oyun doğal olarak. Tek sorunun eski mouse'n atıl durumda kalacak onu boşa almış gibi hissedeceksin ben TV'ye bağladım eski fareyi kosan film sitelerinde reklam ilerletmesi onunla kolay oluyor.

Oyundan daha çok zevk almak istiyorsan alınabilir; ama fiyat konusunda baban tereddütlü ve o kadar para fare için pek vermek istemiyor Amazon'da genelde taksitli satış oluyor peşin fiyatına...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı