Yeni bir Gmail hesabına geçmek

Makaleler
16
Yer
Antalya
Uzun yıllardır (10+) kullandığım bir Gmail hesabım var ancak kullanıcı adı kısmında (@'in sol kısmı) Türkçe olmayan bir karakter kullandığım için bazen sıkıntı olabiliyor mailimi söylerken. Bu da değiştirilemediği için yeni bir hesap açmayı düşünüyorum. Ama eski hesaplarımın hepsini yeni mailime aktarmak uzun bir iş olacak gibi. Uzun da olsa bir şekilde yapacağım tabii. Konuyu açma nedenim, bir hata yapmamak. Yani daha önce böyle bir durum yaşayan ve bir şeyi yapmayı unutan veya eksik yapan varsa deneyimlerini dinlemek isterim ki ben de aynı hatayı yapmayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun yıllardır (10+) kullandığım bir Gmail hesabım var ancak kullanıcı adı kısmında (@'in sol kısmı) Türkçe olmayan bir karakter kullandığım için bazen sıkıntı olabiliyor mailimi söylerken. Bu da değiştirilemediği için yeni bir hesap açmayı düşünüyorum. Ama eski hesaplarımın hepsini yeni mailime aktarmak uzun bir iş olacak gibi. Uzun da olsa bir şekilde yapacağım tabii. Konuyu açma nedenim, bir hata yapmamak. Yani daha önce böyle bir durum yaşayan ve bir şeyi yapmayı unutan veya eksik yapan varsa deneyimlerini dinlemek isterim ki ben de aynı hatayı yapmayayım.

Hocam bu arada Gmail'de Türkçe karakter kullanamazsınız.

Zaten Türkçe karakter kullanmayacağım. İsmimdeki "k" harfini "q" ile yazmıştım keko gibi, bundan pişmanım şu an :d
Yeni mail oluşturup, mail.ru hesabıyla ikisini bir yerden kontrol edebilirsin. Resmi işlerde yeni maili kullanırsın.

10 yılı sıfır hesaba geçirmek saatlerini alır diye tahmin ediyorum.

10 yılı sıfır hesaba geçirmek saatlerini alır diye tahmin ediyorum.
Bilemiyorum işte. Belki de sadece resmi yerlerde kullanmak için yeni hesabı kullanabilirim şimdilik. Dediğiniz gibi bütün uygulama hesaplarımın maillerini yeni mailim olarak değiştirmek uzun sürecektir hatta arada unuttuklarım olacaktır. Youtube gibi yerlerde abonelikler falan uzun iş cidden. En iyisi dediğim şekilde, eski hesabımı kullanmaya devam etmek ve yeni şeyler için yeni hesabımı vermek olacak gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı