Sürekli sevdiğim insanlardan mesaj ve onay beklediğim bir dönemdeyim eski yazılarımdanda anlaşıldığı gibi. Yeni bir hayat sayfa açmak istiyorum bunu ne yaparak sağlayabilirim, hayatımı nasıl değiştirebilirim?
Sürekli sevdiğim insanlardan mesaj ve onay beklediğim bir dönemdeyim eski yazılarımdan da anlaşıldığı gibi. Yeni bir hayat sayfa açmak istiyorum bunu ne yaparak sağlayabilirim, hayatımı nasıl değiştirebilirim?
Dışarı çıkarak, yeni hobiler edinerek, boş durmayarak, mümkünse spor yapmaya başlayarak, yeni insanlara tanışarak gibi gibi. Kısacası aklınızı boş tutmamanız, bir şeylerle meşgul olmanız gerekiyor. Bir saatten sonra psikolojikmen kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız ve eski halinizi kenara bırakmak için daha da gayret göstereceksiniz. Yeni hobi ve ilgi alanları aramak yapabileceğiniz en iyi hamle olabilir. Bir saatten sonra öz saygınız arttığında şu an kafanıza taktığınız şeylere bakıp, gülüp geçeceksiniz. Tabii istikrarı sağlamak önemli. Gayret etmek ve isteksizliği bir kenara atmak gerekiyor.
Ayrıyeten konuyu okuyacak diğer arkadaşlara da tavsiye vermek istiyorum, arkadaşlar kendi hayatınızdan şikayetçiyseniz, bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız ve insanlarla pek muhabbetiniz, sohbetiniz olmuyorsa kesinlikle asosyalliği bir kenara bırakmalısınız. Kendinizi içe kapatmanın size hiçbir faydası yok, uzun ölçüde kendinize en büyük zararı veriyor olacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.