Yeni Call of Duty Senaryosu nasıl olacak?

Gelmeyecek Soap, Gelmeyecek Yuri. Bazen insan Makarov' u bile özlüyor. Şuan yaşım 15, yaklaşık 6-7 sene önce, Call Of Duty oynarken Soap' ın ölümüne ağladığımı bilirim.
Aynen gelmedi trailerda sadece Price vardı tanıdık olan yani satın almayacağım ben bu oyunu. Çok umutluydum😤😤😢

Trailer’ı izledim. İnternetten de araştırma yaptım. Önceki 3 oyunla alakası yok. Captain Price’ı zaten başka biri seslendiriyor. O farklı sesi duyunca zaten oyun benim için bitti. Ayrıca oyunda YPG-PYD gibi örgütler mağdur olarak gösteriliyor. Zaten senaryo yazarları da bunu açıklamış. Belki de Türkiye’de yasaklanır. Ayrıca bu Price, 3 oyundur nasıl üstün başarılar gösteriyor ancak hala yüzbaşı. Ben onu bir general olarak falan beklerdim.

Eski serinin devamı olmayacak. Bildiğimiz karakterlerin alternatif hikayelerini ele alacaklar.
Şahsen ben halen iyi bir hikaye beklemiyorum. Çünkü IW ekibinin içi Sledgehammer ile dolduruldu.
Ayrıca Cpt. Price başka biri seslendiriyor. O sesi olmadan karaktere ısınabileceğimizi pek sanmıyorum.

Oyunu hikayesi için almadan önce, incelemelere göz atmanızı öneririm.
Çok oyunculusu için alacaksanız, tavsiye ederim. BF benzeyen mod filan baya farklılık katmışlar.
Hiçbir karakter gelmedi Price dışında. Almayacağım maalesef, hikayeli oyunların online versiyonlarını sevmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı