Yeni Casper Excalibur

G 500' de CLEVO kasa kullanmışlar. Bir çok firma aynı kasayı kullanıyor. Bana kalırsa, G 500' de artık Casper' a edilecek laf kalmamıştır.

Dosya Ekleri

• casper-excalibur-g500-inceleme-2.jpg
    casper-excalibur-g500-inceleme-2.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 380
Arkadaşlar lütfen bilgi kirliliği olmasın.adamlar parçalarda kismamislar.kasa metal sanırım.turbo fanlar desen iki adet ve manüel otomatik seçeneği var ve 17" monitor.g700 modeli de fena değil hani.ama onda 960m var 970 değil..

Excalibur G800 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
214119_o9de3.jpg
Forumda yukarıda ki arkadaşı önermek ceza sebebidir.

Arkadaşlar lütfen bilgi kirliliği olmasın.adamlar parçalarda kismamislar.kasa metal sanırım.turbo fanlar desen iki adet ve manüel otomatik seçeneği var ve 17" monitor.g700 modeli de fena değil hani.ama onda 960m var 970 değil..
Teknik servise işiniz düşünce göreceğiz. Belki bu lafları değiştirmek isteyeceksiniz ancak 1 saat sonra geçtiği zaman (mesaj yazılma süresi üzerinden.) değiştiremeyeceksiniz ve sevimli hayalet Kespır size güzel bir gülüş atacak.

Eki Görüntüle 194122 Forumda yukarıda ki arkadaşı önermek ceza sebebidir.

Teknik servise işiniz düşünce göreceğiz. Belki bu lafları değiştirmek isteyeceksiniz ancak 1 saat sonra geçtiği zaman (mesaj yazılma süresi üzerinden.) değiştiremeyeceksiniz ve sevimli hayalet Kespır size güzel bir gülüş atacak.

O sevimli hayaleti için işine karıştırma!

Memlekette laptop markası mı yok? Ayrıca marka demek sadece ''ürün kalitesi' mi? Bunun garantisi, fiyatı, satış sonrası desteği de var.

Casper önerenlerin çoğu alanlar, ve alıp pişman olup yediremeyenler. Almayıp da önerenini görmedim.

Senelerce bilgisayarlarını kullandım. 970 garantideyken 1 ay kuzenimin Excalibur ' unu kullandım. Derdim ki, ''Allah 970' imi başımdan eksik etmesin.

MSİ, Asus, Acer, Monster ve Dell varken, gidip de bu laptobu bu fiyata almak ''akıllıca bir iş'' olmaz. (y)

Garanti desen beş para etmez, satış sonrası desen keza öyle. Ayrıca kullandıkları anakartların çoğu ''Pegatron marka dandik anakart.

Gelip de bana burda Casper şöyle iyi, Casper böyle iyi demeyin. Benim lafıma itimat etmiyorsanız, bu işlerde profesyonel olmuş adamı dinleyin;

aetrfersgtrewtgregregerg.PNG

@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı