Yeni çıkan laptopta ne gibi sorunlar olur?

AbdullahT

Centipat
Yeni çıkmış bir Lenovo laptopa denk geldim ve forumlarda adına konu 0 neredeyse hiç açılmamış. Ben bu laptopu alsam çok risk almış olur muyum? Alacağım laptop Lenovo V15 G2 82KD000JTX. 5800 lira vereceğim yaklaşık. Bu paranın çöp olmasını asla istemem çünkü bütçem kısıtlı Türkiye şartlarında. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkmış bir Lenovo laptopa denk geldim ve forumlarda adına konu 0 neredeyse hiç açılmamış. Ben bu laptopu alsam çok risk almış olur muyum? Alacağım laptop Lenovo V15 G2 82KD000JTX. 5800 lira vereceğim yaklaşık. Bu paranın çöp olmasını asla istemem çünkü bütçem kısıtlı Türkiye şartlarında. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Sizi üzmez gibi.

Hocam neyde kullanacaksınız?

Uzun vadede üretici kaynaklı bir sorun çıkarsa, ücretsiz tamir veya değişim gibi olanaklardan yararlanırsınız. Onun dışında bir şey söylemek zor, ne gibi sorunlar olacağını zaman gösterir.

Hocam neyde kullanacaksınız?

Kodlamaya giriş(bilgisayar müh. Öğrencisiyim), photosop, gündelik kullanım ve GeForce NOW için. Oyun odaklı istemedim ve işlemcisi gayet güçlü geldi. SSD takviyesini ilerleyen aylarda yapacağım. Öneriniz varsa mutlaka bakarım hiç bilgim yok çünkü. Bu cihaz nasıldır?

Kronik sorunlu bir model çıkmadığı sürece sorun olmaz. Kronik sorunlu modellerde çok sık çıkan bir şey değil.

Kronik sorun çıkarsa da iadesi kolay olur gibi Lenovo arkasında durur sanki ne dersiniz?

Kodlamaya giriş(bilgisayar müh. Öğrencisiyim), photosop, gündelik kullanım ve GeForce NOW için. Oyun odaklı istemedim ve işlemcisi gayet güçlü geldi. Ssd takviyesini ilerleyen aylarda yapacağım.

kronik sorun çıkarsa da iadesi kolay olur gibi lenovo arkasında durur sanki ne dersınız?
Hocam photoshop için ekran paneli biraz sıkıntılı :( %45 NTSC yazıyordu.
Profesyonal yapmıyorsanız kafaya takılacak bir durum değildir tabi. Yine de bilin diye :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı