Yeni çıkan Turkcell T40'ın kulaklık çıkışı çok kötü

semih01sem

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2013
Mesajlar
9
Turkcell T40 aldım. Youtube'da technopath'ın hazırladığı T40 incelemesini izledim. Sorularınızı forumda yanıtlamaya hazırız dendiğini duydum ve buraya bu konuyu açmaya karar verdim. İncelemede hoparlör sesinin oldukça iyi olduğu söyleniyor ki aynı görüşteyim. Ama kulaklık çıkışı çok berbat. Evden dışarıya çıkınca yolda, otobüste duyamıyorum dinlediğim müziği. Bunu çözmek için internette uzun araştırmalar yaptım ve en iyi verimi viper4android ile aldım. Ancak yine de yetersiz. Mod yüklesem nasıl olur? Yalnız belirteyim kulaklık sesinin ciddi şekilde artması gerekiyor. Birkaç farklı kulaklık denedim sonuç vermedi. Size ses dosyalarının olduğu ekran görüntülerini atıyorum. O dosyalarla oynama yaparak işi çözersek çok daha iyi olacak.

t8vls.png


t8vn6.png
 
Dostum sorunu çözdün mü? Ben de ses seviyesinden dertliyim. Ne yaptıysam düzgün bir sonuç alamadım. Eskiden t10 kullanıyordum. Ses kalitesi ve seviyesi çok iyiydi. İnsan düşünüyor. Neden daha teknolojik ve güzel olan model bu konuda eskisinden beter?
 
Önce arama yapar gibi *#197328640# tuşluyoruz ve çıkan servis menüsünden sırasıyla (5) AUDIO (2) HEADSET (5) DIAMOND SOLUTION (3) “ Voice booster mode” tıklıyoruz. Buradaki Mode “on” konumunda olmalı. Harmonic level “mid” ya da“max” olabilir ama “min” olmamalı. Vb gain değerini “14” ya da “16” olarak değiştirebilirsiniz (sayısal değerleri girmek için seçenekler tuşunu kullanabilirsiniz, çıkan seçeneklerden " input"a tıklayıp istediğiniz değeri sanal klavye ile girebilirsiniz)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı