yani hala 64gb boş alan var diyorsunuz?Çoğu yeri yüklediğiniz uygulamalar kaplıyor, sistem verileri 63 GB olmamış, toplam 63GB olmuş.
Aynen öyle hocam. En üstte yazıyor zaten, 128 de 64 GB kullanılıyor.yani hala 64gb boş alan var diyorsunuz?
teşekkür ederim hocam, kontrol edip geri döneceğimAynen öyle hocam. En üstte yazıyor zaten, 128 de 64 GB kullanılıyor.
63.49 kalan alanı gösteriyor![]()
Teşekkür ederim hocam, kontrol edip geri döneceğim.
şu uyarıyı verme sebebi nedir? ayrıca ekteki öbür depolama alanı da başka bir telefonun, orada boş depolama alanı siyah olarak gözüküyor ve aşağıda bir temsili yok. ayrıca telefonu uygulama yüklemeyi denedim, yükleniyor ama depolama alanı bitti uyarısı. verip duruyor.Aynen öyle hocam. En üstte yazıyor zaten, 128 de 64 GB kullanılıyor.
63.49 kalan alanı gösteriyor![]()
biraz daha dikkat edince çok haklısınız, uyarıyı verme sebebi nedir sizce?Koyu gri olan iOS, biraz daha açığı IOS'un yanındaki ve onun yanindaki açık gri ise boş alanınızı gosterir. Yani 63.49GB boş yeriniz var.
Şu uyarıyı verme sebebi nedir? Ayrıca ekteki öbür depolama alanı da başka bir telefonun, orada boş depolama alanı siyah olarak gözüküyor ve aşağıda bir temsili yok. Ayrıca telefonu uygulama yüklemeyi denedim, yükleniyor ama depolama alanı bitti uyarısı. Verip duruyor.
Biraz daha dikkat edince çok haklısınız, uyarıyı verme sebebi nedir sizce?
Koyu gri olan iOS, biraz daha açığı IOS'un yanındaki ve onun yanindaki açık gri ise boş alanınızı gosterir. Yani 63.49GB boş yeriniz var.
Şu uyarıyı verme sebebi nedir? Ayrıca ekteki öbür depolama alanı da başka bir telefonun, orada boş depolama alanı siyah olarak gözüküyor ve aşağıda bir temsili yok. Ayrıca telefonu uygulama yüklemeyi denedim, yükleniyor ama depolama alanı bitti uyarısı. Verip duruyor.
Biraz daha dikkat edince çok haklısınız, uyarıyı verme sebebi nedir sizce?
kontrol ettim, dolmuş. teşekkür ederim ikinize de, mutlu bayramlar dilerimiCloud depolama alanı dolmuş olabilir hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.