Yeni Edge vs Chrome vs Opera

Epey bir süre tüm cihazlarımda (bilgisayar, tablet ve telefon) Opera kullandım. Epey bir süre de Edge kullandım. Firefox maceram da çok oldu. Ama dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanı misali Chrome'a döndüm. Chrome'un senkronizasyon imkanları ve tüm cihazlar için son derece iyi çalışması artısı. Sadeliği vs. kullanım açısından rahat geliyor. iPad'de bile Safari yerine Chrome kullanıyorum senkronizasyon becerisi sayesinde.

Epey bir süre tüm cihazlarımda (bilgisayar, tablet ve telefon) Opera kullandım. Epey bir süre de Edge kullandım. Firefox maceram da çok oldu. Ama dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanı misali Chrome'a döndüm. Chrome'un senkronizasyon imkanları ve tüm cihazlar için son derece iyi çalışması artısı. Sadeliği vs. kullanım açısından rahat geliyor. IPad'de bile Safari yerine Chrome kullanıyorum senkronizasyon becerisi sayesinde.

Chrome'da güzel bir tarayıcı ama arayüz ve hızını geliştirmiyorlar kaç senedir aynı bence arayüzü ise bana biraz eskidi gibi geliyor hızıda yavaşlamaya başladı gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı