Yeni ekran kartından gelen yanık kokusu

C-Note

Kilopat
Yer
Batman
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynarken bilgisayardan bir anda yanık kokusu gelmeye başladı. Bilgisayara bir şey olmadı ama hemen bilgisayarı kapattım sonra ekran kartımı çıkardığımda ekran kartının sol tarafında (görüntü çıkışlarının olduğu taraftan) bir koku vardı. Bilgisayarı tekrar açtım bir problem olmadı ekran kartı sıcaklığı boşta 40 dereceydi hiçbir problem yoktu.

Ekran kartım MSI RX570 dün kargodan sıfır geldi. Sizce bu kokunun nedeni nedir? Ekran kartını çıkardım şu an kokusu gidince tekrar takacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka kapağı var ise orada jelatinleri oluyor. Technopat sistem toplama videolarında her seferinde uyarılar oluyor.

Arkadaşlar oyun oynarken bilgisayardan bir anda yanık kokusu gelmeye başladı. Bilgisayara bir şey olmadı ama hemen bilgisayarı kapattım sonra ekran kartımı çıkardığımda ekran kartının sol tarafında (görüntü çıkışlarının olduğu taraftan) bir koku vardı. Bilgisayarı tekrar açtım bir problem olmadı ekran kartı sıcaklığı boşta 40 dereceydi hiçbir problem yoktu.

Ekran kartım MSI RX570 dün kargodan sıfır geldi. Sizce bu kokunun nedeni nedir? Ekran kartını çıkardım şu an kokusu gidince tekrar takacağım.
Bende 2 gün önce RX 590'ı kullanmaya başladığımda başıma gelen sorundur kendisi :=) Oyuna girdiğim zaman odanın kokusu değişiyordu, şuan bir sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı