Yeni eş bulan sokak kedisi taşınırken yeni eve götürülmeli mi?

Mçınar

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2019
Mesajlar
461
Yarından itibaren başka ile taşınıyoruz. Bundan 1 sene önce sokak kedisi sahiplenmiştik diyebiliriz. İlk zamanlar küçük iken evde idare ediyorduk. Biraz büyüdükten sonra arada balkon kapısından ev 2. kat oldugu için balkona uzanan ağaçtan inip tuvaletini yapar az dışarıda oynar geri gelirdi. Bizimle beraber oynaşıyor sıkıldığı zaman balkondan iner dolaşıp gelirdi. Sonuçta sokak kedisiydi ve dışarıya çıkmak istiyordu. Yeri geldi mama alıyorduk, pislendiği zaman yıkıyorduk.
Neyse son 1 ayda eve daha az uğramaya başladı. Bir gün arkasından takip edip bakmaya gittim. Garip sesler çıkararak meğerse eşini çagırıyormuş ve yeni eş bulmuş kerata ondan eve bazen geç geliyordu. PC başında iken çalışırken yatmaya yanıma gelir yatardı o günler aklıma gelince üzülüyorum. Neyse bu durumda sizce yarın taşınırken yeni eve götürmeli miyim yoksa burada yeni eş bulduğu için bırakmalı mıyım? Yorumlarınız benim için önemli yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar önerileriniz çok önemli yorum yapacak yok mu aranızda
 
Son düzenleme:
Kendi başına sokakta yiyecek bulabiliyor mu? Eğer sokakta da gezen ama ev kedisi karakterinde olan bir kediyse götürmeniz daha mantıklı olabilir.
 
Dün akşam 10 da gitti hala gelmedi ve yağmurda yağıyor yağmurda bir yere de pusmustur. Yağmurda geleceğine de sanmıyorum, keşke gelse.
 
Hocam eşini bırakıp gittiğimizde yapabilir mi geldi az önce taşınmaya 1 saat var ne yapsam. Arabanın içinde yollarda durur mu farklı yere gittiğimizde kaçar mı?

Alıver bir kafes hayvanın eşi falan olmaz onlar içgüdüsel çiftleşiyor. Acele kafes al hayvanı zorla sok içine evine götür.
 
Hocam eşini bırakıp gittiğimizde yapabilir mi geldi az önce taşınmaya 1 saat var ne yapsam.

Alıver bir kafes hayvanın eşi falan olmaz onlar içgüdüsel çiftleşiyor. Acele kafes al hayvanı zorla sok içine evine götür.

Yok hocam ev kedisi değil sokak kedisi araba çalıştırmadan arabanın içinde durmadı daha Onun yeri burası buraya alışık artık. Yolda hiç durmazdı. Sokakta durmaya daha alışık. Son olarak mama bıraktık. En azından denemiş olduk. Son zamanlarda dışarıdan çok geç geliyordu zaten. Biraz da olsa içim rahat gideceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı