Bunu denenmiştim olmamıştı.
Hocam nasıl yok? win 10 da intel driveri üzerinden birçok ayarı yapıyordum.Hocam işlemci driveri diye bir şey yok.
Anakartın üzerindeki donanımların ve anakartın kendisinin sürücüleri olur yukarıda hepsini yazdım.
hepsi 4000 serisi. benimki i5 3210mİnternette birkaç driver var Intel in sitesinde ama.
Ekran kartım GT630M onun da driveri işlemci driveri olmadan kurulmuyor çok sıkışık bir durum maalesef.
Hocam nasıl yok? Windows 10'da Intel driveri üzerinden birçok ayarı yapıyordum.
Hocam bilgisayar win7 ve güncelleştirme yok.Hocam Windows Update de ki bütün güncellemeleri yapın herhalde benzer laptoplar var. Bende de 610M ekran kartı Intel(R) Core(tm) i5-2430M işlemci var. İlk olarak Windows Update de ki bütün güncellemeleri yapın sonra kendiniz driver kurmaya başlayın.
Hocam bir program var onun için w7 update lerini getiriyor bi dk bulursam atıcam link.Hocam bilgisayar win7 ve güncelleştirme yok.
Evet masaüstüne sağ tıklayıp intel in açtığınız yer ise evet ekran kartinin ayari oluyor.Sen var diyorsan rica edelim Intel üretsin o zaman.
Senin o yaptığın ayarlar dahili Intel ekran kartının ayarlarıdır.
Hiçbir bilgim yok sanırım öyle.Evet masaüstüne sağ tıklayıp intel in açtığınız yer ise evet ekran kartinin ayari oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.