Yeni GTA trilogy sızıntısı!

Ben şu an Trilogy'e sahip olanlara ücretsiz verileceğini düşünüyorum. Take-two aynısını Mafia serilerinde yapmıştı örneğin. Bu yüzden bedava olması ihtimali az değil.

Sanmıyorum ücretsiz vereceklerini Mafia serisinde 2 ve 3. oyunun Remastered versiyonlarını verdiler onlarda fiyaskoydu zaten hiçbir değişiklik yoktu neredeyse. Hatta 3. oyunda galiba sadece DLC'leri eklediler.

@Akif şu an asıl ekip daha ciddi işlerle uğraşıyor olabilir. Bu düşüncelerim tamamen varsayım ama içerde farklı şeyler dönüyor. Son 2 yıldır ekip toplama çabası içindeydiler. Ardından GTA 6 sinyalleri verilmeye başlandı, haritası vs. sızdırıldı ve birkaç saygın kişi tarafından doğrulandı. Eğer bu iş GTA 6 değilse muhtemelen Red Dead Redemption 1'in remake sürümü için çalışıyorlar. Yani benim çıkarımım bu şekilde. 😄

Red Dead Redemption Remake yapılabilir aslında. Haritanın yarısı hazır ana karakter ve birkaç yan karakter de hazır sadece Mexico City ve görev dizaynı yapmaları lazım.

RAGE kodlaması en zor oyun motorlarından bir tanesi yapım aşaması çok uzun sürüyor oyunların.
RAGE zor değil, Euphoria zor. Ancak hazırda GTA V var. Yamala cilala harita görev sür piyasaya. Yeriz yani. :D

Rage zor değil, euphoria zor. Ancak hazırda GTA V var. Yamala cilala harita görev sür piyasaya. Yeriz yani. :D

Keşke bu kadar basit olsaydı ama öyle değil var olan bir şeyi yenilemek var bir de sizin dediğiniz yöntem ile bir bakıma sıfırdan yapmak var harita modellemek vs. bunlar uzun süreçler.

RAGE konusuna gelirsek firmada bunu düşünmüştür bence Rockstar'ın bir bilidiği vardır 3. parti olaylara pek bulaşmayan bir firma kendisi geçerli bir sebepleri vardır.

Tamam da eski oyunların üstüne çalışıp yenilenmeleri sıfırdan yapmaktan daha zor. 20 yıllık oyunun yenilemesi olmaz. Sıfırdan yapılacak her türlü. Elde olan oyunların üzerine yapmak daha mantıklı "bence". Ama bilmiyorum vardır bir bildikleri. Yakında görürüz.

Tamam da eski oyunların üstüne çalışıp yenilenmeleri sıfırdan yapmaktan daha zor. 20 yıllık oyunun yenilemesi olmaz. Sıfırdan yapılacak her türlü. Elde olan oyunların üzerine yapmak daha mantıklı "bence". Ama bilmiyorum vardır bir bildikleri. Yakında görürüz.
Grafikleri değiştirip önümüze sunacaklarsa bence hiç yapmasınlar grafik modları ile onlar bir güzel halledilir.

Rockstar Games teknoloji odaklı bir şirket imajını Paint'le boyanmış GTA Remastered'larıyla zarar düşünmüyorum. Rockstar Games'in en azından ortalama bir iş yapacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı