Yeni hat tavsiyesi

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Annemin Türk Telekom tahaddütü bitiyor. Ve paketler benimkine göre çok pahalı. Onun için yeni hat veya TT kampanyası lazım. Vodafone köyde bir gram çekmiyor. iPhone 7 var benim. Türk Telekom ile evin içinde 2 yer var, sadece orada LTE çekiyor. Turkcell'in çok farkı yok. Netgsm düşünüyordum ama sıkıntılı dediler.

Netgsm ne gibi sıkıntıdan bahsettiler? Şahsen kendim kullanıyorum hiçbir farkı yok. Sadece VoLTE olmadığı için ses kalitesi çok az bozuk geliyor oda abartılacak kadar değil.

SMS'ler sıkıntılı diye duymuştum. Turkcell ile aynı baz istasyonlarını kullandığı doğru mu?

SMS'ler sıkıntılı diye duymuştum. Turkcell ile aynı baz istasyonlarını kullandığı doğru mu?
Evet, Türkcell baz istasyonu kullanıyor. Türkcellde ne alıyorsam aynısını alıyorum.

Bankalardan falan SMS geliyor mu?
SMS gelecek olursak şuanlık altta belirttiğim bankalar ile anlaşmaları yapıldı. Altta yazmayan bazı bankaların SMS leri de geliyor.

Entegrasyonu biten bankalar;
Hadi (T.O.M. Bank), TEB, Papara, Kuveyt Türk, Türkiye İş Bankası, Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, Denizbank, Şekerbank ve Emlak Katılım Bankası

Ülkenin genel olarak GSM ve fiber internet altyapısı kötü... Metropolde değilseniz, Turkcell kötünün iyisi sadece.
Hayır gayette güzel 100MBPS yakın hız alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı