Yeni HDD RAW Görünüyor

ILYNXI

Hectopat
1 TB HDD RAW olarak görünüyor. NTFS yapamıyorum, cmd.exe işlem yapılamıyor. Chkdsk RAW drivers da çalışmaz diyor. Yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 şubat pazar günü hepsiburadadan almıştım 3 gün sonra elime ulaştı ve bad sector çıktı. Ürünü iade ettim cumartesi günü para geri yatırıldı. Ben de iade olayında sıkıntı çıkarmadılar diye bir tane daha sipariş verdim o da bugün elime ulaştı. 3 saat sonunda RAW dan çıktı ve taradım hdtune ile. Sonuç ? Quick scan de bile boyle :) Yazıklar olsun. Param iade edilince gidip vatandan almaktan başka çarem kalmadı.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2019.02.21 - 15.56.17.19.png
    Desktop Screenshot 2019.02.21 - 15.56.17.19.png
    85,2 KB · Görüntüleme: 64
  • Desktop Screenshot 2019.02.21 - 15.56.33.02.png
    Desktop Screenshot 2019.02.21 - 15.56.33.02.png
    193 KB · Görüntüleme: 71
10 şubat pazar günü hepsiburadadan almıştım 3 gün sonra elime ulaştı ve bad sector çıktı. Ürünü iade ettim cumartesi günü para geri yatırıldı. Ben de iade olayında sıkıntı çıkarmadılar diye bir tane daha sipariş verdim o da bugün elime ulaştı. 3 saat sonunda RAW dan çıktı ve taradım hdtune ile. Sonuç ? Quick scan de bile boyle :) Yazıklar olsun. Param iade edilince gidip vatandan almaktan başka çarem kalmadı.
@Hepsiburada bence yardım sağlayabilir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı